Pınar Karşıyaka, Kadrosunu Güçlendirmek İçin Troy Selim Şav ile Anlaşmaya Yakın

Pınar Karşıyaka, Kadrosunu Güçlendirmek İçin Troy Selim Şav ile Anlaşmaya Yakın

Pınar Karşıyaka, Kadrosunu Güçlendirmek İçin Troy Selim Şav ile Anlaşmaya Yakın
Yayın Tarihi: 20.06.2023 22:41:00

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Pınar Karşıyaka, final serisinde Anadolu Efes'e kaybettikten sonra transfer çalışmalarına başlamaya hazırlanıyor. Camiaya uzun bir aradan sonra final heyecanı yaşatan Karşıyaka, mevcut kadrosunu büyük ölçüde koruması beklenirken, dış transferde ise ilk imzayı Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Troy Selim Şav ile atmayı planlıyor.

Troy Selim Şav, Darüşşafaka altyapısında yetişmiş ve bir dönem ABD'de forma giymiş 25 yaşında bir oyuncudur. Uzun forvet ve pivot pozisyonlarında görev yapan Şav, geçtiğimiz sezon Konyaspor'da başladığı sezonu Manisa ekibinde tamamlamıştır. Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla 7.6 sayı ve 5.1 ribaund ortalamalarıyla oynayan Şav, dikkat çeken performansıyla Pınar Karşıyaka'nın transfer listesine girmiştir.

Pınar Karşıyaka, Troy Selim Şav ile anlaşmaya yakın olduğu ve transferin tamamlanmasının beklendiği belirtilmektedir. Şav'ın 2.06 boyundaki uzun yapısı ve çok yönlü oyun stili, Karşıyaka'nın iç saha ve ribaund üstünlüğünü güçlendirecek potansiyele sahiptir.

Pınar Karşıyaka, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefinde olduğunu vurgulamaktadır. Final serisinde elde ettiği deneyimle bir adım daha ileriye gitmeyi amaçlayan Karşıyaka, iç transferdeki koruma politikasıyla birlikte dış transferlerle kadrosunu güçlendirecek ve rekabetçi bir sezon geçirmeyi hedeflemektedir.

Troy Selim Şav'ın Pınar Karşıyaka'ya katılmasıyla birlikte takımın iç sahadaki etkinliği ve skorerlik potansiyeli artması beklenmektedir. Karşıyaka'nın yeni transferlerle güçlenerek gelecek sezonki hedefleri için çalışmalarına devam edeceği belirtilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR