Pınar Karşıyaka'da Kuzminskas Dönemi Son Buldu: AEK Takımına Transfer Oldu

Pınar Karşıyaka'da Kuzminskas Dönemi Son Buldu: AEK Takımına Transfer Oldu

Pınar Karşıyaka'da Kuzminskas Dönemi Son Buldu: AEK Takımına Transfer Oldu
Yayın Tarihi: 23.07.2023 17:19:00

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin köklü kulüplerinden Pınar Karşıyaka, yeni sezon öncesi Litvanyalı uzun forvet Mindaugas Kuzminskas ile yollarını ayırdı. NBA patentli basketbolcu, Yunanistan'ın güçlü takımlarından AEK'ya transfer oldu. Geçen sezon Pınar Karşıyaka formasıyla başarılı performans sergileyen Kuzminskas, yeşil-kırmızılılara veda mesajı yayınlayarak takıma katkılarından dolayı teşekkür etti.

Pınar Karşıyaka'da geçtiğimiz sezon ligde 13.8 sayı, 5.4 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarıyla önemli bir rol üstlenen Mindaugas Kuzminskas, Basketball Champions League'de ise 10.5 sayı, 4.6 ribaund ve 1.8 asist ortalamalarıyla takımına katkı sağlamıştı. Başarılı performansı ve NBA deneyimiyle dikkat çeken Litvanyalı oyuncu, yeşil-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

Pınar Karşıyaka Kulübü, resmi sosyal medya hesapları üzerinden Kuzminskas'a veda mesajı paylaştı. Yapılan paylaşımda, "2022-23 sezonunda kadromuzda yer alan Mindaugas Kuzminskas'a Pınar Karşıyaka'mıza verdiği katkıdan dolayı teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz" denildi. Kuzminskas, yeşil-kırmızılı takımda gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanırken, Pınar Karşıyaka da onunla birçok başarıya imza atmıştı.

Mindaugas Kuzminskas'un AEK takımına transferi, Yunanistan'da büyük ilgiyle karşılandı. AEK, güçlü kadrosuna deneyimli ve yetenekli bir oyuncu katmanın mutluluğunu yaşıyor. Kuzminskas'un AEK'daki performansı ve katkısı, takımın hedefleri doğrultusunda büyük önem taşıyacak.

Pınar Karşıyaka'nın Kuzminskas ile yollarını ayırmasının ardından, kulüp transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen yeşil-kırmızılı takım, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandırmayı amaçlıyor.

Basketbolseverler, Kuzminskas'ın yeni takımı AEK'daki performansını yakından takip edecekler. Aynı şekilde, Pınar Karşıyaka da yeni sezon öncesi transfer hamleleriyle güçlü bir kadro oluşturarak başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR