PSG Kalecisi Sergio Rico At Binme Kazası Sonucu Yoğun Bakıma Alındı

PSG Kalecisi Sergio Rico At Binme Kazası Sonucu Yoğun Bakıma Alındı

PSG Kalecisi Sergio Rico At Binme Kazası Sonucu Yoğun Bakıma Alındı
Yayın Tarihi: 28.05.2023 16:25:00

Paris Saint Germain'in kalecisi Sergio Rico, doğum yeri olan İspanya'da meydana gelen bir at binme kazası sonucunda yoğun bakım ünitesine alındı. Olayın ardından futbol camiası ve taraftarlar endişeyle bekliyor.

PSG yetkilileri, Sky News'e yaptıkları açıklamada 29 yaşındaki Rico'nun Sevilla'daki bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğunu doğruladılar. Rico'nun yaralanmalarının derecesi hakkında henüz net bir bilgi verilmedi, ancak PSG sözcüsü durumun ciddi olduğunu belirtti.

İspanya ve Fransa'da yapılan haberlere göre, Rico'nun at binerken kaçan bir başka atla çarpıştığı belirtiliyor. Bu çarpışma sonucunda başını sert bir şekilde yaralayan Rico, helikopterle Sevilla yakınlarındaki bir hastaneye nakledildi. Olayın detaylarına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sevilla Kulübü, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Çok güçlü ol ve hızlı bir şekilde iyileş, Sergio Rico" ifadelerini kullanarak desteklerini iletti. Ligue 1'in resmi Twitter hesabı da "Tüm düşüncelerimiz Sergio Rico ile birlikte" şeklinde bir paylaşım yaparak Rico'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Futbol dünyasında böyle bir kaza sonucunda bir oyuncunun yaralanması her zaman üzüntüyle karşılanır. Sergio Rico'nun sağlığına kavuşması ve bir an önce iyileşmesi için tüm taraftarların ve spor camiasının duaları kendisiyle birlikte olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR