Psikolog Ayşe Özyürek kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ne mezunu?

Sosyal medyada yaptığı psikolojik terapi paylaşımları ile gündem olan Psikolog Ayşe Özyürek kimdir? Ayşe Özyürek nereli? Ayşe Özyürek kaç yaşında? Ayşe Özyürek hangi okuldan mezun?

Psikolog Ayşe Özyürek kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ne mezunu?
Yayın Tarihi: 11.10.2023 10:50:00

Instagram adlı platformda yaptığı paylaşımlarla gündem olan psikolog Ayşe Özyürek kimdir? Ayşe Özyürek nereli? Ayşe Özyürek kaç yaşında? Ayşe Özyürek hangi okuldan ne mezunu? 

Sosyal medya platformunda psiko anelizler yaptığı videolarda dekolte kıyafetleri ve pozları ile gündem olan Ayşe Özyürek tartışma yarattı. Özyürek'in kısa sürede milyon izlenmesi olurken tartışmalar devam ediyor. Peki Ayşe Özyürek gerçekten psikolog mu?

Tartışma yaratn videolar sonrası kullanıcılar Ayşe Özyürek kimdir merakla araştırmaya başladı. İşte Ayşe Özyürek hakkında bilgiler.


Ayşe Özyürek kimdir?

Hakkında çok az bilgi olan Ayşe Özyürek Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Fen Edebiyat bölümü Psikoloji Öğretmenliği dalından mezun olmuştur. Önceden ise Ankara’da Özel Masa Temel Lisesi’nden mezun olan Özyürek aynı zamanda İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Havacılık Kolu Yamaç Paraşütü Topluluğu üyesidir.

Özyürek'in 402 puan ile okuduğu üniversiteye yerleştiği lisede okul birincisi olduğu biliniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR