PTT 10 bin TL ödeme yapacağını açıkladı! PTT'den ödeme alacak kişilere destek!

PTT 10 bin TL ödeme yapacağını açıkladı! PTT'den ödeme alacak kişilere destek!

PTT 10 bin TL ödeme yapacağını açıkladı! PTT'den ödeme alacak kişilere destek!
Yayın Tarihi: 3.07.2023 19:51:00

PTT ve Aktifbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşları rahatlatma hedefiyle birlikte yepyeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. Hızlı ve pratik bir şekilde kredi kullanmak isteyenler, sadece TC kimlik numaraları ile PTT ve Aktifbank aracılığıyla başvurularını tamamlayabilir, aynı gün içerisinde kredi ödemelerini alabilirler. İhtiyaç Kredisi Kampanyası çerçevesinde, başvuru yapacak kişilere 10.000 TL'ye kadar ödeme olanağı sağlanıyor.

SMS İle Başvuru Kolaylığı

Kampanya dahilinde kredi başvurularını SMS yoluyla gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, oldukça basit bir işlemle ihtiyaçlarını karşılayabilirler. "PTT" yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazan vatandaşlar, Aktif Bank SMS numarası olan 3050'ye mesaj göndererek hızlı bir şekilde nakit onay alabilirler.

Emeklilere Özel Fırsat

Emekliler de bu kampanyadan yararlanabilir. Emekli maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlar, kredi onayını alır almaz kredilerini diledikleri an hesaplarına aktarabilecekler. Emekli kredisi almak isteyen vatandaşların, başvuru öncesinde maaşlarını PTT'ye taşıdığından emin olmaları gerekiyor.

Kampanyaya Başvuru Şartları Neler?

PTT ve Aktifbank'ın sunduğu İhtiyaç Kredisi Kampanyası'na başvuracak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve en az 18 yaşında olmaları gerekiyor. Ayrıca, bankalardan herhangi bir icralık dosyalarının olmaması gerekiyor. PTT ve Aktifbank'ın İhtiyaç Kredisi Kampanyası sayesinde, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kolayca başvurularını yapabilir ve aynı gün içinde ödemelerini alabilirler.

Kampanyaya katılmak ve detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, PTT ve Aktifbank'ın resmi internet sitelerini ziyaret edebilirler.

Kısacası, PTT ve Aktifbank, TC kimlik numaranızla kolaylıkla başvurabileceğiniz bu İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile finansal ihtiyaçlarınıza hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor. İhtiyaçlarınızı ertelemek yerine, bu kampanyadan yararlanarak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR