PTT 60.000 TL Kredi Kampanyası Devam Ediyor - Başvuru Şartları ve Detaylar

PTT 60.000 TL Kredi Kampanyası Devam Ediyor - Başvuru Şartları ve Detaylar

PTT 60.000 TL Kredi Kampanyası Devam Ediyor - Başvuru Şartları ve Detaylar
Yayın Tarihi: 11.10.2023 16:00:00

PTT, sene başında duyurduğu 60.000 TL kredi kampanyasının devam edeceğini açıkladı. PTT, ihtiyaç kredileri sunan birçok banka ile anlaşma yaparak sadece bu tür kredileri müşterilerine sunmaktadır. Bu kapsamda en çok tercih edilen banka ise Aktifbank'tır. Aktifbank aracılığıyla kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, emekli maaşlarını PTT üzerinden alıyorlarsa, 60.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli kredi alabilmektedirler. Başvurular, PTT şubelerine kimlik belgesi ile bizzat yapılmaktadır.

PTT Kredisi Başvuru Şartları Nelerdir?

PTT kredisine başvurabilmek için emekli olmanız ve emekli maaşınızı PTT aracılığıyla almanız gerekmektedir. Bankalar, emekli maaşlarını PTT üzerinden almayan kişilere bu krediyi vermemektedir. Eğer emekli maaşınızı yeni taşıdıysanız, taşıma işlemi tamamlandıktan sonra kredi başvurusu yapmanız mümkün olacaktır. PTT kredisi başvuruları için, bankadan maaş almanız gereken bir kriterdir.

PTT Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, size en yakın PTT şubesine başvurabilirsiniz. Özellikle emekli maaşı aldığınız şubeye gitme zorunluluğu bulunmamaktadır. Aktifbank kredisi sunan herhangi bir PTT şubesine başvuruda bulunabilirsiniz.

Denizbank’tan PTT Kredisi Ne Kadar?

Kredi notu yüksek olan kişiler, daha düşük faiz oranlarıyla kredi başvurusu yapabilirler. Denizbank aracılığıyla da PTT kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank, emekli maaşını PTT aracılığıyla alan emeklilere 80 yaşına kadar ve 36.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi vermektedir. Bu kredinin faiz oranları, Aktifbank kredisi ile benzer seviyelerdedir. Kredi notu düşük olanlara da bu krediyi sunan Denizbank, yaş ve vade koşullarını baz alarak başvuruları değerlendirmektedir. Kredi başvuruları Denizbank şubesinden değil, PTT şubesinden yapılmalıdır.

Acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için PTT kredisi, emekli maaşı alan ve kredi notu uygun olan kişiler için cazip bir seçenektir. Ancak başvurmadan önce kredi şartları, faiz oranları ve ödeme koşulları gibi detayları incelemeniz önemlidir. Bu tür kampanyalara ilişkin bilgiler, resmi banka kaynaklarından elde edilmelidir ve doğrulanmalıdır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR