PTT Açıklama yaptı ve TÜM banka borçlarınızı kapatmanız için sizlere destek vereceğini açıkladı!

PTT Açıklama yaptı ve TÜM banka borçlarınızı kapatmanız için sizlere destek vereceğini açıkladı!

PTT Açıklama yaptı ve TÜM banka borçlarınızı kapatmanız için sizlere destek vereceğini açıkladı!
Yayın Tarihi: 27.06.2023 09:57:00

PTT tarafından yapılan yeni duyuruda, nakit ihtiyacı olan emeklilere ve çalışanlara banka kredi ve kredi kartı borçlarını kapatabilmeleri için kredi imkanı sunulduğu açıklandı. Bu ihtiyaç kredileri, PTT kurumu tarafından Aktifbank aracılığıyla verilecektir.

Borç kapatma kredileri de bu hizmete dahil edilmiştir. Emeklilere 80.000 TL'ye kadar, bireysel kredi taleplerine ise 40.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlanacaktır.


PTT, bu krediler için belirli şartlar oluşturarak kredi başvurularını değerlendirecektir. Borç kapatma kredileri 36 ay vadeye kadar ve 50.000 TL'ye kadar ödeme yapılırken, 50.000 TL ile 80.000 TL arasında nakit ihtiyacı olan kişilere 24 ay vadeli kredi sağlanacaktır.

Kredi başvurularının sonucu 5 dakika içinde açıklanacak ve onaylanan krediler hızlı bir şekilde hesaplara aktarılacaktır.

PTT BORÇLARINIZI KAPATACAK!

PTT üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyenlerin başvuruları, banka kredi notuna göre değerlendirilmektedir. Ayrıca, emekli olan kişilere emekli maaş hesapları üzerinden de kredi verilmektedir. Örneğin, bankalara borcu olan bir emekli, emekli maaşını PTT'ye taşıyarak ilk maaşını aldıktan sonra borç kapatma kredisi için PTT'ye başvurduğunda, banka diğer tüm kredi ve kart borçlarını kapatan bir krediyi onaylayacaktır. En yüksek limit 80.000 TL olarak belirlenmiş olup bu kredi 24 ay vadeli olarak verilmektedir.

PTT ayrıca ihtiyaç kredisi başvurularını SMS yoluyla da almaktadır. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, PTT yazıp boşluk bırakarak TC KİMLİK numaralarını 3050 numarasına mesaj olarak göndermelidirler. PTT'ye SMS yoluyla başvuru yapan kişilerin değerlendirmesi Aktifbank tarafından yapılmaktadır. Aktifbank, onay alan kişiyi arayarak güvenlik amaçlı bazı sorular soracak ve bu sorulara göre kredi kullanımını onaylayacaktır. Kredi başvurusu onaylandığında, PTT şubelerine kimlik belgesiyle gidilerek kredi kullanımı gerçekleştirilebilir. Bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için son başvuru tarihini unutmamak önemlidir. PTT'nin sunmuş olduğu borç kapatma kredisi ile borçlarınızı kapatabilir ve finansal özgürlüğünüzü yeniden kazanabilirsiniz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR