PTT bir banka ile ortak oldu ve nakit isteyen emekliye 100 bin TL ödeyeceğini açıkladı!

PTT bir banka ile ortak oldu ve nakit isteyen emekliye 100 bin TL ödeyeceğini açıkladı!

PTT bir banka ile ortak oldu ve nakit isteyen emekliye 100 bin TL ödeyeceğini açıkladı!
Yayın Tarihi: 17.09.2023 16:18:00

PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle hayata geçirilen Emekli Kredisi Kampanyası, emekli maaşlarını PTT üzerinden alan bireylere büyük avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlanırken, bu kredi miktarını kullanacak olanlar için 24 ay vade seçeneği sunuluyor. 100.000 TL'nin altındaki kredi talepleri için ise 36 aylık bir vade seçeneği sunulmaktadır.

Başvuru yapmak isteyen emeklilerin öncelikle emekli maaşlarını PTT üzerinden almaları gerekmektedir. Ardından, PTT şubelerine gitmeden SMS ile kolayca başvuru yapabilme imkanı da sunulmaktadır. Başvuru için, "PTT" yazıp aralarında bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını içeren bir mesajın 3050 numarasına gönderilmesi yeterlidir. Başvuru sonrasında, kredi ödeme detayları hakkında bilgilendirme SMS'i gönderilir.

Başvuruda bulunmak için bazı şartlar bulunmaktadır. Başvuracak kişilerin 18 yaşını doldurmuş, emekli maaşı almaya hak kazanmış, kredi notu 1200 ve üzeri olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bireyler olmaları gerekmektedir. Kampanya dahilinde gelir belgesi veya kefil talebi bulunmamaktadır.

Kampanya, Eylül ve Ekim ayları boyunca geçerli olacaktır. Başvurunun hemen ardından, banka tarafından 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve onaylanan kredi miktarı hemen hesaplara aktarılır. Emekliler, ihtiyaçları anında nakit kredi kullanma olanağına sahiptirler.

PTT ve Aktif Bank iş birliğiyle sunulan bu kampanya, emekli bireylerin acil nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmalarına yardımcı olmaktadır. PTT üzerinden emekli maaşı alanlar, 100.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanından yararlanabilirler. Ayrıca, 50.000 TL ve altı krediler için 36 ay vadeli ödeme seçeneği de mevcuttur.

PTT, SMS yoluyla kolay başvuru imkanı sunarak, emekli vatandaşlara hızlı ve pratik bir kredi kullanımı sağlar. Başvuru için "PTT" yazıp TC kimlik numarası ile birlikte 3050 numarasına mesaj göndermek yeterlidir. Başvurular hızla sonuçlandırılır ve onaylanan kredi tutarı hemen hesaba yatırılır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR