PTT, Ev Hanımlarına 5.000 TL'lik Nakit Destek Başladı! 5000 TL Ödeme Almak İsteyenlere Müjde Var!

PTT, Ev Hanımlarına 5.000 TL'lik Nakit Destek Başladı! 5000 TL Ödeme Almak İsteyenlere Müjde Var!

PTT, Ev Hanımlarına 5.000 TL'lik Nakit Destek Başladı! 5000 TL Ödeme Almak İsteyenlere Müjde Var!
Yayın Tarihi: 22.06.2023 19:12:00

PTT, Aktifbank iş birliği ile ev hanımlarına özel bir nakit imkanı sağlıyor. Bu yeni uygulama ile ev hanımlarına, herhangi bir gelir belgesi talep etmeden 5.000 TL nakit ödeme yapılıyor. PTT'nin bu yeni hizmeti, özellikle ekonomik zorluklar yaşayan ev hanımlarına büyük bir kolaylık sağlıyor. Ev hanımları, bu imkandan yararlanabilmek için PTT şubelerine başvuruda bulunabilecekler ya da SMS ve internet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde başvuruda bulunabilirler.

PTT'nin sunduğu bu kredi hizmeti, diğer kurumlardan farklı olarak kredi notuna bakmaksızın nakit desteği sağlıyor. Ev hanımları, istedikleri takdirde ilk 3 ay için ödeme erteleme opsiyonuyla da bu krediyi kullanabilecekler.

Başvuru Şartları ve Limitler

Ev hanımlarının bu hizmetten faydalanabilmesi için belirlenen belli başlı koşullar var. Öncelikle, alınacak ihtiyaç kredisi için kredi notunun 1200 ve üzeri olması gerekiyor. Bunun yanı sıra, her ev hanımı en fazla 5.000 TL nakit desteği alabilir.

Ödeme planına düzenli bir şekilde uyulması durumunda, kredi limitinde artış yapılacak. Bu sayede, ilerleyen süreçte daha yüksek miktarlarda kredi kullanma olanağı sunulacak.

Ev Hanımlarına Özel SMS Başvurusu

Ev hanımlarının krediye başvurabilmesi için alternatif bir yol da SMS üzerinden yapılan başvurular. Bu yöntem için cep telefonundan bir mesaj oluşturularak "Kredi" yazılıp ardından T.C. kimlik numarası eklenerek 3050'ye SMS gönderiliyor. Onay verilen başvurular sonrası kredi kullanma imkanı tanınıyor.

PTT, bu kredi hizmetini bir adım daha öteye taşıyarak, evde kredi kullanımını mümkün kılıyor. Onay alınan kredi için genel müdürlüğe bilgi verilerek, kredinin evde kullanılması talep edilebiliyor. Bu sayede ev hanımları, PTT şubelerine gitmek zorunda kalmadan, ev adreslerine kredi yapılma imkanından faydalanabiliyorlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR