PTT önlerinde neden bugün kuyruk var! PTT nakit kredi alacak kişilere duyuru yaptı! TC ile 40.000 TL

PTT önlerinde neden bugün kuyruk var! PTT nakit kredi alacak kişilere duyuru yaptı! TC ile 40.000 TL

PTT önlerinde neden bugün kuyruk var! PTT nakit kredi alacak kişilere duyuru yaptı! TC ile 40.000 TL
Yayın Tarihi: 3.08.2023 13:07:00

PTT, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve nakit sıkıntısını gidermek amacıyla yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenliyor. Bu kampanya kapsamında, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak. Bu sayede vatandaşlar, hayatlarının aniden çıkan acil ihtiyaçlarını karşılamak için kolay ve hızlı bir çözüm bulacaklar.

PTT ve Aktif Bank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

İhtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar, PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanyada kolaylıkla başvurularını yapabilirler. Başvurular için cep telefonunuzdan bir SMS atmanız yeterli olacaktır.

Başvuru için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Cep telefonunuzun mesaj bölümüne girin.
  2. "PTT TC Kimlik Numaranız" şeklinde bir mesaj yazın.
  3. Mesajı 30 50 numarasına gönderin.

Bu basit adımları takip ettikten sonra, banka sizlere 5 dakika içerisinde başvuru sonucunu iletecektir. Başvurunuz onaylandığı takdirde, ihtiyaç kredisi tutarı hakkında bilgilendirme SMS'i alacaksınız. Hızlı ve pratik bu başvuru yöntemi sayesinde nakit ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabileceksiniz.

Kimler Başvurabilir?

Bu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için belirli şartları sağlamanız gerekmektedir. İhtiyaç kredisi almak isteyen kişilerin, Türk vatandaşı olmaları ve 18 yaşından büyük olmaları gerekmektedir. Ayrıca, kredi notunuzun düşük olması durumunda bile bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Gelir belgesi istenmeyen bu kredi kampanyası, hızlı bir şekilde onaylanarak hesabınıza aktarılacak. PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle düzenlenen bu ihtiyaç kredisi kampanyası, 40.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarınızı karşılamak için sizlere uygun ve hızlı bir finansman çözümü sunuyor. Başvurunuzu kolaylıkla yapabilir ve aynı gün içinde onay alarak nakit ihtiyacınızı giderme fırsatı yakalayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR