PTT sabah açıkladı! Emekliye verilecek tutar, 90000 TL oldu!

PTT sabah açıkladı! Emekliye verilecek tutar, 90000 TL oldu!

PTT sabah açıkladı! Emekliye verilecek tutar, 90000 TL oldu!
Yayın Tarihi: 10.10.2023 08:14:00

PTT, emeklilere yönelik büyük bir fırsat sunuyor. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında, emekliler 90.000 TL'ye kadar nakit kredi alabilirler. PTT, hızlı ve kolay başvuru süreci ile emeklilere finansal destek sağlıyor.

Başvuru ve Onay Süreci

PTT'nin İhtiyaç Kredisi kampanyası, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara hızlı sonuçlar sunuyor. Başvuruları kabul edilen emekliler, 5 dakika içinde onay alarak 90.000 TL'ye kadar olan kredilerini hesaplarına aktarabiliyorlar.

Başvuru işlemleri için şu yöntemleri kullanabilirsiniz:

  1. PTT Şubeleri: Emekliler, PTT şubelerine giderek başvuru işlemlerini kolayca tamamlayabilirler. Maaş müşterisi olanlar, şubelere gitmeden başvuru yapabilirler.

  2. SMS ile Başvuru: Başvurunuzu cep telefonunuzdan SMS yoluyla yapmak isterseniz, "PTT" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı ekleyerek bu mesajı 30 50 numarasına gönderebilirsiniz.

  3. Mobil Uygulama: PTT'nin mobil uygulamaları üzerinden de başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve onay aldığınızda kredinizi kullanabilirsiniz.

PTT, emeklilere sunduğu bu kredi fırsatıyla finansal ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Banka kredi politikalarına uygun olan herkes bu kampanyadan faydalanabilir. İhtiyaç kredisi başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırılarak, ödemeler aynı gün içinde gerçekleştirilir. Emekliler, PTT'nin avantajlı faiz oranları ile ihtiyaçlarına uygun kredi seçeneklerinden yararlanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR