PTT TC kimlik numarası üzerinden (Son rakamı 0-2-4-6-8) 60.000 TL ödenek hazırladığını açıkladı!

PTT TC kimlik numarası üzerinden (Son rakamı 0-2-4-6-8) 60.000 TL ödenek hazırladığını açıkladı!

PTT TC kimlik numarası üzerinden (Son rakamı 0-2-4-6-8) 60.000 TL ödenek hazırladığını açıkladı!
Yayın Tarihi: 1.07.2023 11:39:00

PTT'den Kimlikle 60.000 TL Kredi Kampanyası Devam Ediyor! Son dakika haberine göre, PTT'den verilen 60.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası devam etmektedir. PTT, bankalarla anlaşma yaparak sadece ihtiyaç kredisi veren bir kurumdur. Bu kredi kampanyasında en çok tercih edilen banka ise Aktifbank'tır. Aktifbank üzerinden kredi başvurusu yapan müşteriler, PTT aracılığıyla emekli maaşı almaları durumunda 60.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli kredi alabilirler. Kredi başvurusu için PTT şubelerine kimlikle başvuru yapmanız gerekmektedir.

PTT Kredisi için başvuru yapabilmek için bazı şartlar vardır. İlk olarak, emekli olmanız ve emekli maaşınızı PTT üzerinden almış olmanız gerekmektedir. PTT üzerinden alınmayan emekli maaşlarına banka kredi vermemektedir. Ayrıca, yeni bir taşıma işlemi yaptıysanız, taşıma işleminin ardından hemen kredi başvurusu yapamazsınız. Kredi başvurusu için bankadan en az bir maaş çekmeniz gerekmektedir.

PTT Kredisi başvurusu için yaş sınırlaması bulunmaktadır. 80 yaşına kadar olan müşteriler bu kredi kampanyasından yararlanabilirler. Kredi notunuzun önemi olmasa da banka kredi siciliniz dikkate alınacaktır. Bu nedenle, icralık durumunuzun olmaması ve ödemelerinizi düzenli olarak yapmanız gerekmektedir.

PTT Kredisi başvurusu için en yakın PTT şubesine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Emekli maaşınızı aldığınız şubeye gitmeniz zorunlu değildir. Size en yakın Aktifbank kredisi veren PTT şubesine başvurmanız yeterlidir.

Diğer bir seçenek olarak, Denizbank da PTT Kredisi sunmaktadır. Denizbank, PTT'den emekli maaşı alan emeklilere 80 yaşına kadar ve 36 ay vadeli olarak 36.000 TL kredi imkanı sağlamaktadır. Kredi notu düşük olan müşterilere de bu kredi verilmektedir. Başvurular, Denizbank şubelerinden değil, PTT şubelerinden yapılmaktadır.

Ayrıca, ING, Vakıfbank ve TEB gibi bankalar da PTT üzerinden kredi veren bankalar arasındadır. Bu bankalarla anlaşmalı olduğunuzda ödemelerinizi PTT üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Emekli maaşınızı PTT'ye taşırsanız, PTT emekli promosyonu olarak ek bir miktar para da alabilirsiniz. İlk maaşınızı çektiğinizde bu promosyonu alabilir ve aynı zamanda kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR