PTT üzerinden 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 bin TL ödeme verilecek! PTT bu haftaya özel olarak sunacak!

PTT üzerinden 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 bin TL ödeme verilecek! PTT bu haftaya özel olarak sunacak!

PTT üzerinden 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 bin TL ödeme verilecek! PTT bu haftaya özel olarak sunacak!
Yayın Tarihi: 19.06.2023 20:36:00

Aktif Bank ve PTT'nin işbirliğiyle hayata geçirilen yeni kredi kampanyası, vatandaşlara 15 bin TL kredi fırsatı sunuyor. Bu özel kredi, PTT ATM'lerinden kolaylıkla çekilebilen bir şekilde sağlanacak ve Kurban Bayramı öncesinde duyurulan bu kampanya, nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek bir fırsat olarak öne çıkıyor. Aktif Bank'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, PTT aracılığıyla yapılan ihtiyaç kredisi başvurularında 50 bin TL'ye kadar kredi verileceği belirtiliyor. Ancak, kredi şartları ve kimlerin bu krediden faydalanabileceği hakkında detaylı bilgi verilmemiştir.

Bu özel kredi seçeneği, emekli vatandaşlar için koşulsuz ve kefilsiz olarak sunulacak. Emekli olanlar, N Kolay Mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunabilecek ve aynı uygulama aracılığıyla diğer bankacılık işlemlerini de kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Başvurular Telefon Aracılığıyla Yapılacak...

Kredi başvurusunda bulunmak ve bu özel krediden faydalanmak isteyen vatandaşlar, N Kolay Mobil uygulamasını indirmeli ve en yakın PTT şubesine giderek gerekli bilgileri iletmelidir. Başvurusu onaylandıktan sonra ödemeler, PTT ATM'lerinden çekilebilir ve harcamalar için kullanılabilir. Örnek bir ödeme planına göre, 15 bin TL kredi tutarı için 36 aylık vadede aylık taksit tutarı 791,93 TL olacaktır.

Bu kredinin özellikleri arasında, acil nakit ihtiyacı olan emeklilere kefilsiz ve şartsız olarak PTT'den kredi verilmesi bulunmaktadır. Maaşını PTT'den alan emekliler artık PTT şubesine gitmeden kredi alabileceklerdir. Kredi için PTT'ye TC Kimlik numarasını yazıp 3050'ye SMS göndermek yeterli olacaktır. Emekli kredisi hesaba aktarılacaktır. Ayrıca, maaşını PTT'den alan emekliler, tek bir SMS ile PTT işyerine gitmeden 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabileceklerdir.

Kredinin faiz oranı, kredibiliteye bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Örnek hesaplamada kullanılan %3,19 aylık akdi faiz oranı en düşük faiz oranı olarak belirtilmiştir. Kredi tahsis ücreti ise kredi tutarının %0,5'i ve %10 BSMV içermektedir. Sigorta primi ise kredi tutarı, vade süresi ve müşterinin yaşına göre değişiklik gösterecektir.

Vatandaşlar, Aktif Bank ve PTT işbirliğiyle sunulan bu yeni kredi fırsatını sevinçle karşılamışlardır. Özellikle Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik bir çözüm olarak sunulan bu kampanya, resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuştur. Kampanya kapsamında, PTT aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kredi verileceği açıklanmıştır. Ancak, kredi şartları ve kimlerin bu krediden faydalanabileceği hakkında daha fazla bilgi verilmemiştir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR