PTT üzerinden yeni nakit kampanyası! TC kimlik son rakamları 1-8 arasında olanlara 40 bin 500 TL ödeme!

PTT yeni ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı! TC kimlik ile 40 bin TL'ye kadar gelir belgesiz ödenecek!

PTT üzerinden yeni nakit kampanyası! TC kimlik son rakamları 1-8 arasında olanlara 40 bin 500 TL ödeme!
Yayın Tarihi: 31.08.2023 08:55:00

PTT üzerinden başvuru yaparak yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan kişilere duyuru yapıldı. Nakit kredi kullanmak için başvuru yapacak olan kişiler TC kimlik ile 40 bin 500 TL ödeme alabilecekler. Alınacak olan bu kredi kampanyasında banka 36 ay vadeye kadar sizlere bu parayı geri ödemeniz için ödeme tablosu oluşturacaktır. 

PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak hemen işlem yapılması durumunda TC kimlik numarası ile kredi ödemesi verilecektir. TC kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama sonrasında nakit kredi kullanacak olan tüm bireylere PTT ihtiyaç kredisi 5 dakika içinde hesaplara yatar. Nakit kredi almak için banka şubelerine gitmeden de işlem yapabilirsiniz. PTT ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler SMS atabilecektir. 

PTT SMS İLE KREDİ İMKANI SAĞLIYOR! 1 DAKİKA İÇİNDE SONUÇ VERİYOR!



PTT üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak için PTT yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı da yazarak bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Bu şekilde ihtiyaç kredisi almış olacaksınız. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes, başvurusunu yaptıktan hemen sonra kredi ödemesi alabileceklerdir. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan kişiler onay alacaklardır.

Emekli olan bireyler ise emekli maaş hesaplarına göre kredi alabileceklerdir. Bu sebepten ötürü emekli maaşınızı PTT şubelerine taşıyarak hemen işlem yapabileceksiniz. Emekli maaşınızı PTT'ye taşıdıktan sonra kredi başvurusu yapabileceksiniz ve bu kredi başvurusu ile birlikte nakit kullanım gerçekleştireceksiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR