PTT üzerinden yeniden ödeme yattı! Hesaplarınıza 5 gün içinde 50 bin TL ödenecek

PTT üzerinden yeniden ödeme yattı! Hesaplarınıza 5 gün içinde 50 bin TL ödenecek

PTT üzerinden yeniden ödeme yattı! Hesaplarınıza 5 gün içinde 50 bin TL ödenecek
Yayın Tarihi: 25.11.2023 17:45:00

PTT, nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirmek için büyük bir adım atıyor! Yepyeni kampanyası kapsamında, PTT gişelerine giderek TC kimlik numaranızı ibraz ederek nakit ödeme alabilirsiniz. Ancak sürpriz burada bitmiyor; PTT, bireysel müşterilere özel ihtiyaç kredisi fırsatları sunmak için Aktif Bank iş birliğine imza atıyor. İhtiyaç sahipleri için sunulan bu avantajları daha yakından inceleyelim.

Bu dev kampanyaya katılmak için ilk adım, Aktif Bank müşterisi olmak! Onaylanan krediyi banka hesabınıza aktardıktan sonra, 30.000 TL ile 50.000 TL arasında değişen tutarlarda nakit ödeme alabilirsiniz. Emekli bireyler de bu fırsattan yararlanarak PTT üzerinden ihtiyaç kredisi alabilirler.

PTT, başvuruları kolaylaştırıyor! 50.000 TL'ye kadar olan 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için banka şubelerine gitmeye gerek yok. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak başvuruda bulunabilirsiniz. PTT'ye göndermeniz gereken mesajı yazmak için cep telefonunuzdan "PTT" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı ekleyerek 3050 numarasına göndermeniz yeterli!

PTT, sunduğu uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlara finansal destek sağlarken, emekli maaşını PTT'den alan kişilere daha yüksek kredi limitleri sunuyor. Bu sayede, emekli bireyler de bekledikleri finansal rahatlığa PTT aracılığıyla kavuşabiliyorlar. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR