PTT'den destek devam edecek: TC kimlik ile 30.000 TL ödeme olacak

PTT'den destek devam edecek: TC kimlik ile 30.000 TL ödeme olacak

PTT'den destek devam edecek: TC kimlik ile 30.000 TL ödeme olacak
Yayın Tarihi: 19.10.2023 22:15:00

PTT, nakit ihtiyacı olan bireysel müşterilere yönelik çarpıcı bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında PTT ve Aktif Bank iş birliğiyle, düşük kredi notuna sahip olan vatandaşlara 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunuluyor. Banka müşterisi olma zorunluluğu olmayan bu kampanya, finansal yardıma ihtiyaç duyan herkesi hedefliyor.

DESTEK DEVAM

Bu kampanyadan faydalanmak isteyen bireylerin emekli olması ve sigortalı bir işte çalışıyor olması gerekmektedir. Emekli ve PTT üzerinden emekli maaşı almayanlar, taşıma işlemlerini tamamladıktan sonra bu bankadan ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Başvurular oldukça hızlı ve basittir. PTT şubelerine giderek başvuru yapabileceğiniz gibi cep telefonlarınızı kullanarak da SMS yoluyla başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Başvurularınızı yaparken, "PTT" yazın, boşluk bırakın, ardından TC kimlik numaranızı yazarak 30 50 numarasına göndermeniz yeterlidir. Başvuru sonucunu öğrenmek sadece 5 dakika sürer.

BAŞVURU SONRASI KREDİ NOTU DÜŞÜK OLSA DA ONAY 

Kredi puanı düşük olsa bile, PTT ve Aktif Bank iş birliği ile değerlendirme yapılır ve onay verilir. Ayrıca, nakit ihtiyacınıza göre ödeme planınızı 3 ay ertelemeli olarak seçebilirsiniz.

PTT'nin bu kampanyası, finansal yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara kolay ve hızlı bir kredi fırsatı sunuyor. Başvuruları yapmayı unutmayın ve nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu avantajlı kampanyadan yararlanın.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR