PTT'den Ev Hanımlarına YENİ Nakit Kampanyası Başladı: Ev Hanımları Artık Para Sıkıntısı Çekmeyecek

PTT'den Ev Hanımlarına YENİ Nakit Kampanyası Başladı: Ev Hanımları Artık Para Sıkıntısı Çekmeyecek

PTT'den Ev Hanımlarına YENİ Nakit Kampanyası Başladı: Ev Hanımları Artık Para Sıkıntısı Çekmeyecek
Yayın Tarihi: 26.07.2023 20:06:00

Son zamanlarda birçok başarılı kampanyaya imza atan PTT, Aktif Bank ile işbirliği yaparak ev hanımlarına özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya ile ev hanımları da kredi alma şansına sahip olacaklar. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, kampanyadan yararlanmak için belirli şartları yerine getirmelidir.

Kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi ödemeleri, 30.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli olarak sunulmaktadır. PTT ve Aktif Bank'ın işbirliği sayesinde, başvuru sahiplerinin kredi onayı alması durumunda, ödemeler aynı gün içinde hesaplara yatırılarak hemen kullandırılacaktır.

Ev hanımları da bu kampanyadan faydalanabilirler. Ev hanımlarının başvuru yapabilmesi için emekli olmaları veya bireysel müşteri olarak kayıtlı olmaları gerekmektedir. Kampanya, ev hanımlarının da acil ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak uygun faiz oranları ile sunulmaktadır.

Başvurular oldukça kolaydır. Ev hanımları, cep telefonlarından mesaj atarak başvuru yapabilirler. Mesaj atarken "kredi" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kendi telefon numaralarını 30 50'ye göndermeleri yeterlidir. Başvuru sonucu, gönderilen mesajdan 10 dakika içinde cep telefonuna gelecektir.

Onaylanan krediler, banka personeli tarafından iş adresi veya ev adresine gönderilecektir. Kredi, belirtilen adrese gelerek ev hanımları tarafından kullanılabilecektir.

Aktif Bank'ın n-kolay kredi kampanyası, ev hanımlarına 30.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunarken, hızlı başvuru ve onay süreci ile ev hanımlarının finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamalarını sağlayacaktır. Bu kampanya sayesinde ev hanımları da nakit ihtiyaçları için uygun çözümler bulabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR