Pucca ne zaman hapse girecek? İşte o Twitter cümleleri

Sosyal medya fenomeni Pucca 5 yıl 7 ay hapis cezası aldı. Pucca neden hapis cezası aldı ne zaman hapse girecek? Pucca'ya hapis cezasına neden olan tweetleri araştırılıyor. Pucca Twitter'da paylaştığı tweetler de ne söyledi?

Pucca ne zaman hapse girecek? İşte o Twitter cümleleri
Yayın Tarihi: 12.07.2019 11:41:00

Pucca takma isimli Pınar Işık, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirme suçundan 5 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sosyal medya ve internette kullanıcılar, Pucca neden hapis cezası aldı? Pucca tweetleri ne, hangi tweetler nedeniyle ceza aldı? Pucca'nın attığı tweetler nedeniyle başlayan soruşturma neticesinde dava açılmıştı. 

Pucca'ya açılan davada mahkeme kararını verdi ve 5 yıl 7 ay hapis cezası ile 66 bin 660 TL adli para cezasına hükmetti. Pucca, sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı videoda gözyaşları içinde "7 yıl hapis cezası almışım, ben şimdi ne yapacağım?" sözlerini sarf etti. Pucca'nın hapis cezası almasının ardından ne zaman hapse gireceği, neden hapis cezası aldığı araştırılıyor.

PUCCA HAPİS CEZASI ALDI 5 YIL 7 AY! NE ZAMAN YATACAK?


Pınar Karagöz, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirme suçundan 5 yıl 7 ay hapis cezası aldı. Tweetleri nedeniyle dava açılan Pınar Karagöz, kararı gözyaşları içinde karşıladı. Pınar Karagöz'ün avukatı davada müvekkilini "ifade özgürlü" bağlamında savunsa da mahkeme hapis ve adli para cezasına hükmetti. 

Pucca'nın sosyal medyada attığı tweetler nedeniyle 5 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılmasının ardından kullanıcılar Pucca'nın tweetlerini araştırıyor. Twitter'da paylaştığı tweetler nedeniyle 5 yıl 7 ay hapis cezası ile 66 bin 660 tl ceza laan Pucca, yakın zamanda teslim olarak hapse girecek.

PUCCA HAPİS SÖZLERİ
 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR