QNB Finansbank – Enpara’dan 60 ay vadeli yüzde sıfır faizli kredi imkanı!

Enpara, Türkiye’nin öncü dijital bankaları arasında yerini alması ile ön plana çıkan bankalar arasında bulunuyor. Enpara, müşterileri için masrafsız kredi fırsatını sunması ile birlikte dikkatleri üzerine çekme imkânını sağladı

QNB Finansbank – Enpara’dan 60 ay vadeli yüzde sıfır faizli kredi imkanı!
Yayın Tarihi: 29.05.2020 15:11:00

Enpara, Türkiye’nin öncü dijital bankaları arasında yerini alması ile ön plana çıkan bankalar arasında bulunuyor. Enpara, müşterileri için masrafsız kredi fırsatını sunması ile birlikte dikkatleri üzerine çekme imkânını sağladı. Enpara tarafında yapılan en son kampanya doğrultusunda 60 bin TL’ye kadar 60 ay vade imkanı ile birlikte müşterileri için bu zorlu süreçte bireysel ihtiyaç kredi imkanı sunuldu. Enpara bireysel ihtiyaç kredi faiz oranı kademeli olarak değişkenlik gösteriyor. Peki, pek çok vatandaşımız tarafından merak edilen Enpara bireysel ihtiyaç kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

Korona virüs salgını Türkiye’de etkisini sürdürmeye başlamasının ardından ekonomik ortam sebebiyle vatandaşlar maddi açıdan büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Böylelikle bankalar tarafından müşterilerine nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri ve bu zorlu süreç içerisinde rahat etmeleri amacıyla bireysel destek kredi fırsatları sunuldu. Devlet desteklerinden faydalanabile bireyler borçlarını erteleme fırsatını bulabilirken, bu fırsatlardan yararlanamayan vatandaşlar ise banka kredi fırsatlarını tercih etmek zorunda kaldı.

Bankalar bu zorlu süreç içerisinde en uygun faiz oranları ile kredi imkanı sunmasının yanı sıra vatandaşların karşısına Türkiye’nin öncü dijital bankaları arasında bulunan Enpara dijital bankası bulunmaktadır. Cazip seçenekler ve masrafsız kredi fırsatları ile Enpara son zamanların en çok kredi kullanımı sağlayan bakalar arasında yerini almaya başladı.

MASRAFSIZ KREDİ İMKÂNI ENPARADAN GELİYOR!


Bankacılık işlemleri ile masraf denilince kalemi kaldırmayı prensip edinen Enpara, müşterileri için çok ciddi imkânlar sunarak olağanüstü fırsatlar sunuyor. Havale ve EFT başta olmak üzere pek çok sayı da bankacılık hizmet vererek herhangi bir şekilde masraf almıyor. Böylelikle pek çok müşteriyi kendine çekmeyi başarıyor. Ayrıca son zamanlarda bireysel ihtiyaç kredi fırsatı sunmasıyla birlikte kredi için de masraf almayacağını açıkladı. Böylelikle en çok tercih edilen en ideal bankalar arasında bulunmaya başladı.

Enpara müşterileri için bireysel ihtiyaç kredi kampanyası sunarak masrafsız olması dikkatleri çekiyor. Bu doğrultuda bu kampanyadan faydalanmak isteyen bireyler 60 bin TL’ye kadar kredi kullanma olanağına sahip oluyor. Ancak faiz oranı vade oranını göre değişkenlik göstermesinden dolayı 12 aylık vade imkânı için yüzde 0,89 faiz uygularken 12 ay ile 60 ay arasında vade imkanından yararlanmak isteyen bireyler için yüzde 0,99 faiz uyguluyor.

60 BİN TL KREDİ FIRSATI İÇİN YÜZDE 0,99 FAİZ!

Enpara son zamanlar da en çok tercih edilen bankalar arasında bulunmasının yanı sıra 60 ay vadeli ve 60 bin TL bireysel ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanan müşterilere yüzde 0,99 oranında faiz uyguluyor. Böylelikle bu kredinin aylık taksit tutarı yalnızca bin 404 TL olacak. 60 bin TL kredi fırsatından yararlanan vatandaşlar borç bitiminde Enpara’ya faizleri ile birlikte toplamda 84 bin 244 TL ödeme yapacak.

Ayrıca Enpara kullandırılan kredi için herhangi bir şekilde masraf talep etmiyor ve 60 bin TL kredi de 2 bin 531 TL sigorta prim tutarı uygulamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kredinin yıllık maliyeti olarak yüzde 15,2256 olarak belirlenmiştir. Enpara bireysel kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar banka şubesine gitmelerine gerek duymadan mobil uygulama ve internet şubeleri aracılığı ile başvuru yapma hakkına sahip olabilmektedir. Böylelikle başvuruları olumlu sonuçlanan vatandaşların hesabını çekecekleri tutar anında aktarılmaktadır.  Ayrıca kredi taksitlerini öderken zorluk çekilmemesi amacıyla kolay ödeme seçeneklerini müşterileri için sunarak ön plana çıkıyor. Ödeme zorluğu çeken vatandaşlar irtibata geçmeleri doğrultusunda uygun şartlar ile yapılandırma yapabiliyor.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR