QNB Finansbank Banka Hesabı Olan Kişiler 10 gün içinde işlem yapması gerekmektedir!

QNB Finansbank Banka Hesabı Olan Kişiler 10 gün içinde işlem yapması gerekmektedir!

QNB Finansbank Banka Hesabı Olan Kişiler 10 gün içinde işlem yapması gerekmektedir!
Yayın Tarihi: 29.07.2023 13:13:00

QNB Finansbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı ve başvurular için 10 gün süre verdi. Kampanya kapsamında, 3 ay erteleme ve 36 ay vadeli olarak 50.000 TL'ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, QNB Finansbank üzerinden başvuru yaparak 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilecekler. Başvuru için banka, kredi şartlarına uygun olması gereken müşterilere 36 ay vadeli ve 3 ay erteleme imkanı sunacak. Ayrıca, banka kredi puanı 1300 ve üzerinde olan müşterilere hızlıca onay verileceği belirtildi. Kredi onayı alındıktan sonra, banka hesabı olan kişilere bu kredilerin hemen hesaplarına yatırılacağı ifade edildi.

QNB Finansbank, müşterilerine sunduğu kolaylıkla, SMS ile kredi başvuru imkanını da devam ettiriyor. Bankanın kredi politikalarına uygun olan müşteriler, t.c. kimlik numaralarını 50-30 numarasına mesaj olarak göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecekler. Onaylanan kredi aynı gün içinde hesaplara yatırılarak hızlıca kullanılabilecek. SMS yoluyla yapılan başvurular sonrasında banka, müşterileri değerlendirecek ve onay alan müşterilere Finansbank mobil uygulaması üzerinden kredi imkanı sağlayacak.

QNB Finansbank müşterileri, hesaplarının bulunduğu bankada internet bankacılığı şifresi oluşturarak mobil uygulamalar üzerinden 7 gün 24 saat boyunca işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler. Kampanya, sadece bireysel müşterilere yönelik olduğundan, müşterilerin sigortalı olarak çalışması, emekli olması veya devlet memuru olması gibi kriterleri sağlamaları gerekmektedir. Kampanya şartlarına uygun olan müşterilere 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır.

Bu kampanya sayesinde QNB Finansbank, müşterilerine finansal ihtiyaçlarını hızlı ve uygun koşullarla karşılama fırsatı sunuyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasıyla vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını rahatlıkla giderme imkanına sahip olacaklar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR