QNB Finansbank banka hesabı olan kişilere 50 bin TL ödeme oldu!

QNB Finansbank banka hesabı olan kişilere 50 bin TL ödeme oldu!

QNB Finansbank banka hesabı olan kişilere 50 bin TL ödeme oldu!
Yayın Tarihi: 9.07.2023 22:29:00

QNB Finansbank, 19 yaş ve üzeri bireylere yönelik yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Resmi web sitesi üzerinden duyurulan bu kampanya ile müşterilere, acil finansal gereksinimlerini karşılamaları için 50.000 TL'ye kadar hızlı kredi imkanı sunulmaktadır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen bireylerin QNB Finansbank kredi puanının 1400 veya üzeri olması gerekiyor. Uygunluk koşullarını sağlayan bireyler, mobil cihazları üzerinden SMS yoluyla hızlıca kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvurunun ardından, kişinin T.C. kimlik numarası üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucu, kredi tahsisi gerçekleştiriliyor. Bu süreçte banka, onaylanan müşterilere ilk 3 aylık ödeme sürecinde erteleme imkanı da sağlıyor.

Kredi başvurusu için "50 30" numarasına kimlik numarasını içeren bir mesaj göndermek yeterli. Ayrıca, QNB Finansbank'ın resmi web sitesi ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kolaylıkla kredi başvurusu yapılabiliyor.

Bu kampanya, QNB Finansbank'ın müşterilerinin hızlı ve etkili bir şekilde finansal ihtiyaçlarını karşılamaları için tasarlandı. Özellikle kredi puanı koşulu ve hızlı değerlendirme süreci, müşterilere hızlı ve kolay bir başvuru deneyimi sunuyor. Bu da müşterilere finansal refahlarını artırma ve acil ihtiyaçlarını karşılama konusunda büyük bir fırsat sağlıyor. QNB Finansbank, bu yeni hizmeti ile müşteri odaklı bankacılık anlayışını bir kez daha sergileyerek, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılama yönündeki çabalarını desteklemeye devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR