QNB Finansbank, Bankamatik kartınıza ödeme yapacak! 44000 TL ödeme alın!

QNB Finansbank, Bankamatik kartınıza ödeme yapacak! 44000 TL ödeme alın!

QNB Finansbank, Bankamatik kartınıza ödeme yapacak! 44000 TL ödeme alın!
Yayın Tarihi: 5.11.2023 14:30:00

QNB Finansbank 44 bin TL ödeme alacak olan kişilere duyuru yaptı. Başvuru yapacak olan kişiler bu kredileri diledikleri zaman alacaklardır. Başvuru yaparak 44 bin TL ödeme almak için banka müşterisi olmanız yeterli olacaktır. Kredi notu ve faiz oranlarına göre yapılacak olan bu kredi ödemesi, düşük faizlerle hemen aynı gün içinde verilecektir. QNB Finansbank kredi başvurusu başvuru yapacak olan kişiler, kredi notu 1100 ve üzerinde ise kredi alabileceklerdir.

QNB FİNANSBANK SMS İLE SONUCU 5 DAKİKA İÇİNDE VERECEK

QNB Finansbank duyurusu sonrasında başvuru yapacak olan kişiler, banka kredi notu uygun olması durumunda ödeme verilecektir. QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişilere TC kimlik numarası üzerinden 5030 numarasına mesaj atarak da kredi alabileceklerdir.

QNB Finansbank sms ile kredi başvurusu yapacak kişiler sonuçları 5 dakika içinde öğrenebileceklerdir. 5 dakika içinde yapılacak başvuru sonucu olumlu olan kişilere hemen verilmektedir.

Sadece SMS ile değil banka müşterisi olan kişiler MOBİL uygulaması üzerinden de kredi alabileceklerdir. QNB Finansbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak kredi alabileceklerdir. En yakın banka şubesine giderek, Kredi notu ve kredi sicili uygun olması durumunda aynı gün içinde destek alacaklardır. Banka resmi internet sitesi üzerinden başvurunuzu yaparak nakit kredi ödemenizin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR