QNB Finansbank Borçları Kapatmak İçin Kolları Sıvıyor! 50-100 Bin TL Arasında Kapatma Kredisi Başladı

QNB Finansbank Borçları Kapatmak İçin Kolları Sıvıyor! 50-100 Bin TL Arasında Kapatma Kredisi Başladı

QNB Finansbank Borçları Kapatmak İçin Kolları Sıvıyor! 50-100 Bin TL Arasında Kapatma Kredisi Başladı
Yayın Tarihi: 3.10.2023 19:53:00

Qnb Finansbank üzerinden borç kapatma kredisi kampanyası başladı ve ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için 50.000 TL'ye 100.000 TL arasında yeni bir borç kapatma ve transfer kredisi başladığı açıklandı.

50.000 TL ve 100.000 TL arasında bireysel borç kapatma kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan yeni Kredi ödemelerinde uygun faiz oranları ile birlikte işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve bireysel tüketici kredisi kullanabileceksiniz. ₺50.000 ve 100.000 TL arasında bireysel tüketici borç kapatma kredisi kullanacak olan tüm vatandaşları için gerçekleştirilen yerin kampanyada 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredilerde sadece güncel olan kredi kartı ve kredi borçları kapatılmaktadır.

En yakın Finansbank şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bireysel kredi için başvurunuzu bulunduktan sonra kredi puanı ve gelir durumuna bakarak ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuz üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız sadece bireysel tüketici kredisi için yani ihtiyaç kredisi için işlem yapabilirsiniz. sms ile ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar t.c kimlik numarasını 50-30 numarasına göndererek Bu banka üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir ve kredi puanı uygun olan vatandaşlar düşük faiz oranları ile birlikte Finansbank üzerinden bireysel kredi kullanabilmektedirler.

Sigortalı olarak çalışan bir emekli olan her vatandaşın başvurularını gerçekleştirerek ödeme olabilecekleri bu kampanyalar ekim ayı sonuna kadar devam edecek olup banka müşterisi olan kişiler internet üzerinden de işlemlerini kolay bir şekilde yapabiliyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR