QNB Finansbank, Emeklilerin Nakit İhtiyaçlarını Karşılamaya Yardımcı Oluyor

QNB Finansbank, Emeklilerin Nakit İhtiyaçlarını Karşılamaya Yardımcı Oluyor

QNB Finansbank, Emeklilerin Nakit İhtiyaçlarını Karşılamaya Yardımcı Oluyor
Yayın Tarihi: 2.06.2023 13:05:00

QNB Finansbank, emekli müşterilerine yönelik özel avantajlı kredi kampanyalarıyla hizmet sunarak sektörde farkını ortaya koymaya devam ediyor. Yeni kampanyası kapsamında, emekli müşterilere 18.400 TL'ye kadar kredi imkanı sağlayan Finansbank, emeklilerin sevincine ortak oluyor. Diğer bankalardan geri kalmamak adına, Finansbank emekli müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik harika kredi hizmetleri sunarak müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

Emekli müşterilere sunulan bu hizmet, nakit ihtiyaçlarını en kolay şekilde karşılamalarına yardımcı oluyor. Finansbank, kaliteli bir hizmet sunarak emekli müşterilerin ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılamaya odaklanıyor.

Finansbank Emekli Kredisi ile Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılayın

Finansbank, emekli müşterilere yönelik atak yaparak kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Bu sayede müşteriler, kredilerini daha etkili bir şekilde kullanarak ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Finansbank, müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunarak beklentilerini en üst seviyede karşılamaktadır.

Banka, emekli müşterilere 3.500 TL maaş alanlara 4.800 TL promosyon imkanı sağlamaktadır. Ayrıca, maaş miktarı, promosyonların belirlenmesi açısından son derece önemli bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır. 10 bin TL ve üzeri maaş alan müşterilere yönelik 8.400 TL civarında bir ödeme yaparak müşteri memnuniyetini artıran Finansbank, fırsat dolu hizmetleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam etmektedir.

Finansbank, kredi kullanıcıları için farklı olanaklar da sunmaktadır. Müşterilerine sürekli olarak yeni avantajlar sunarak sorunsuz bir şekilde kredi kullanma imkanı sağlamaktadır. İhtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak isteyenler, Finansbank'a başvurarak bu fırsatlardan yararlanabilirler.

QNB Finansbank, emekli müşterilere yönelik avantajlı kredi kampanyalarıyla müşteri memnuniyetini artırmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkan Finansbank, emekli müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunarak hayatlarını kolaylaştırmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR