QNB Finansbank, Kredi Başvurusu Yapacaklara 50.000 TL Kredi ve 3 Ay Erteleme Fırsatı Sunuyor

QNB Finansbank, Kredi Başvurusu Yapacaklara 50.000 TL Kredi ve 3 Ay Erteleme Fırsatı Sunuyor

QNB Finansbank, Kredi Başvurusu Yapacaklara 50.000 TL Kredi ve 3 Ay Erteleme Fırsatı Sunuyor
Yayın Tarihi: 13.06.2023 20:55:00

QNB Finansbank, son dakika olarak duyurduğu yeni kampanyasıyla kredi alacak kişilere büyük bir sevinç yaşattı. 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sunan banka, aynı zamanda 3 ay erteleme seçeneğiyle de nakit desteği sağlıyor. Özellikle koronavirüs salgını sonrası hayatın normalleşmeye başladığı günlerde, bankalar bireylere kredi vererek bu zorlu süreci atlatmalarına destek olmayı hedefliyor. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da kredi kampanyaları düzenleyerek bu amaçla harekete geçiyor. Eğer siz de bankalardan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ve şartlara uygun durumdaysanız, QNB Finansbank aracılığıyla 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Banka, bu krediyi 36 ay vade seçeneğiyle sunmanın yanı sıra isteyen müşterilere 3 ay erteleme imkanı da sağlıyor. Şimdi size bu kredi için başvuru aşamaları hakkında bilgi vermek istiyoruz.

QNB Finansbank, 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi sunarken başvuru yapacak kişilerden bazı şartları sağlamalarını istemektedir. TC vatandaşı olmanız ve 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir. 60 ay vadeli kredilerde, banka başvuru sonrasında TC numaranızı kullanarak kredi sorgulaması yapacaktır. Bu aşamada kredi notunuza bakılacak ve QNB Finansbank tarafından kredi onayı alabilmeniz için en az 1200 ve üzerinde bir kredi skorunuzun olması gerekmektedir. Ayrıca kredi başvurusu yapacak kişilerin mevcut kredi kartı ve kredi borçlarında gecikme yaşamamış olması da bir şarttır. Bu şartlara uygun olduğunuz takdirde, banka size hemen kredi onayı verecektir.

QNB Finansbank'a 3 ay erteleme imkanıyla başvuru yapmak isteyen kişilere SMS kredi başvurusu yöntemini öneriyoruz. Bankanın belirlediği şartları sağlayan müşteriler, TC kimlik numaralarını 5030'a mesaj atarak hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvuru sonrasında banka size kredi sonucunu hemen bildirecektir. Onay aldıysanız, cep telefonunuza gelecek olan mesajda onaylanan kredi tutarını da göreceksiniz. Onaylanan tutarı en yakın QNB Finansbank şubesine giderek kullanabilirsiniz. Gişe bölümüne veya bireysel müşteri temsilcisine başvurarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca onay alan kişilerin bu krediyi internet bankacılığı üzerinden de kullanabileceğini belirtmek istiyoruz.

Eğer QNB Finansbank müşterisiyseniz, online kredi başvurusu yapma imkanına da sahipsiniz. İnternet bankacılığı şifresi alarak işlem yapabileceğiniz bu yöntemle 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra aynı ekranda kredi sonucunu göreceksiniz ve onay aldığınız takdirde kredinizi hemen kullanabileceksiniz. Banka, başvuru yapan müşterilere en uygun faiz oranlarıyla hizmet vermektedir. Bu kredileri 36 aya kadar vade seçeneğiyle kullanabileceğiniz gibi erteleme şansınız da bulunmaktadır.

QNB Finansbank, son dakika olarak duyurduğu kredi kampanyasıyla ihtiyaç sahibi olan kişilere büyük bir kolaylık sağlamaktadır. 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı ve 3 ay erteleme seçeneğiyle bankanın sunduğu bu fırsat, mali ihtiyaçları olan bireyler için oldukça önemlidir. Başvuru aşamalarını takip ederek, uygun şartları sağlayan kişiler bu krediye hızlı bir şekilde ulaşabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR