QNB Finansbank son dakika açıkladı! 33 bin TL ödeme verilecek!

QNB Finansbank son dakika açıkladı! 33 bin TL ödeme verilecek!

QNB Finansbank son dakika açıkladı! 33 bin TL ödeme verilecek!
Yayın Tarihi: 8.10.2023 19:02:00

QNB Finansbank, bankamatik kartı sahiplerine yönelik sunulan bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile 33.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi fırsatı sunmaktadır. Bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, QNB Finansbank üzerinden yapacakları başvurular sonrasında, 36 ay vadeli ve 3 ay ödemesiz dönem seçeneği bulunan bu kredi kampanyasından faydalanabilirler. Ancak belirli kriterlere uygunluk gerekmektedir; müşterilerin bankanın kredi politikalarına uygun müşteriler olmaları ve banka kredi puanlarının 1400 ve üzerinde olması gerekmektedir.

QNB Finansbank üzerinden başvuru yaparak bu ihtiyaç kredisine başvuracak olan bireysel müşteriler, 33.000 TL nakit kredi onayı alabilirler ve bu ödemeleri aynı gün içinde alabilmek için banka şubelerine gitmeleri gerekmez. Başvurularını hızlı bir şekilde yapmak isteyen müşteriler, SMS ile başvuru yapabilecekleri gibi, bankanın internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak da ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Kredi süresi boyunca aylık taksitlerini mobil uygulama ve internet şubesi üzerinden ödeyebilirler.

SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, T.C. kimlik numaralarını 50-30 numarasına mesaj olarak göndererek başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru sonrasında kredi onayı alan vatandaşlar, sonucu 5 dakika içerisinde öğrenebilirler ve aynı gün içinde ödemelerini hesaplarına alabilirler.

QNB Finansbank hesabı ve bankamatik kartı kullanan kişiler için sunulan bu ihtiyaç kredisi kampanyası, gelir belgesi gerektirmeden finansal ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamalarına olanak sağlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR