QNB Finansbank TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara 50 Bin TL Ödeme Yapacak

QNB Finansbank TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara 50 Bin TL Ödeme Yapacak

QNB Finansbank TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara 50 Bin TL Ödeme Yapacak
Yayın Tarihi: 19.09.2023 09:59:00

QNB Finansbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Banka, özellikle ilk defa kredi kullanacak kişilere ve emekli vatandaşlara özel olarak 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. TC kimlik numarası üzerinden yapılan başvurularla, uygun kredi puanına sahip tüm vatandaşlar bu özel kredi fırsatından yararlanabilecekler. Finansbank müşterisiyseniz, şubeye gitmeden kolayca bireysel tüketici kredisi kullanma şansınız bulunuyor.

QNB Finansbank'ın bu kampanyasında, banka müşterileri işlemlerini 5 dakika içinde şubeye gitmeden gerçekleştirebilecekler. Mobil uygulama üzerinden giriş yaparak bireysel tüketici kredisi başvurusu yapabilir ve ödemelerinizi de yine mobil uygulama üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Banka müşterisi olmanız halinde ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, mobil uygulama üzerinden SMS atmadan başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak isterseniz, kayıtlı cep telefonu numaranızı kullanarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. TC kimlik numaranızı 50-30 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi hakkında bilgi alabilirsiniz.

50-30 numarasına gönderdiğiniz mesaj sonrasında ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylandığında, ihtiyaç kredisi ödemelerinizi mobil uygulama üzerinden kolayca banka hesabınıza alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR