QNB Finansbank tek başvuru imkanı ile sizlere 7500 TL ödeme vereceğini açıkladı!

QNB Finansbank tek başvuru imkanı ile sizlere 7500 TL ödeme vereceğini açıkladı!

QNB Finansbank tek başvuru imkanı ile sizlere 7500 TL ödeme vereceğini açıkladı!
Yayın Tarihi: 13.06.2023 18:30:00

QNB Finansbank, müşterilerine 7500 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bu krediden faydalanmak için en yakın QNB Finansbank şubesine giderek veya bankanın 50/30 numarasına SMS atarak başvuru yapabilirsiniz. Kimlik numaranızı 50 30'a gönderdikten sonra başvurunuz onaylanırsa, QNB Finansbank internet bankacılığına sahipseniz kredi başvurunuzu online olarak da gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank tarafından verilen 7.500 TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vadeli ödeme seçeneği sunulmaktadır. Ayrıca, bu kredilerde ilk 3 ay taksit ödemelerini erteleyebilme imkanı da bulunmaktadır. Kredi başvurusunu sadece kimliğinizle birlikte yapabilir ve başvurunuz onaylandıktan sonra hızlı bir şekilde krediyi kullanabilirsiniz. Aynı gün içerisinde banka şubesinden ayrıca kredi kartı başvurusu da yapabilirsiniz. QNB Finansbank'ın internet bankacılığı hizmetini kullanan müşteriler, banka şubesine gitmeden tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilirler. İnternet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan krediyi hemen kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank, hızlı ve kolay bir şekilde kredi başvurusu yapma imkanı sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir.

BAŞVURU YAPMAK BASİT! ONAY ALMAK BASİT! 

QNB Finansbank, müşterilerine ihtiyaç kredisi konusunda kolaylık ve hız sağlayan birçok seçenek sunmaktadır. 7.500 TL'ye kadar verilen bu kredilere başvurmak için çeşitli yöntemler kullanabilirsiniz. Öncelikle, size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek kimlik bilgilerinizle başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra, bankanın 50/30 numarasına SMS atarak da kredi başvurusunda bulunmanız mümkündür.

QNB Finansbank'ın 7.500 TL'ye kadar verilen ihtiyaç kredileri, 36 ay vadeli olarak sunulmaktadır. Bu kredilerde ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla ilk 3 ay taksit ödemelerini erteleyebilme seçeneği de bulunmaktadır. Başvurunuzun onaylanması durumunda, kredi tutarını hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca, banka şubesinden kredi kartı başvurusu yaparak aynı gün içerisinde kartınızı alabilirsiniz.

QNB Finansbank, internet bankacılığı hizmetini kullanan müşterilerine de kolaylık sağlamaktadır. İnternet bankacılığına giriş yaparak krediler bölümünden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve onaylanan krediyi hemen kullanabilirsiniz. Bu sayede banka şubesine gitmeden, online olarak işlemlerinizi gerçekleştirme avantajına sahip olursunuz.

QNB Finansbank'ın hızlı kredi başvuru süreci ve çeşitli başvuru yöntemleri, müşterilerinin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamalarına yardımcı olmaktadır. Banka, kolaylık ve müşteri memnuniyetine odaklanarak finansal ihtiyaçları hızlıca çözmek için çeşitli seçenekler sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR