QNB Finansbank'tan Çift Hedefli Kredi Fırsatı: İhtiyaçlarınız ve Borçlarınız için Tek Çözüm!

QNB Finansbank'tan Çift Hedefli Kredi Fırsatı: İhtiyaçlarınız ve Borçlarınız için Tek Çözüm!

QNB Finansbank'tan Çift Hedefli Kredi Fırsatı: İhtiyaçlarınız ve Borçlarınız için Tek Çözüm!
Yayın Tarihi: 27.06.2023 12:56:00

QNB Finansbank, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve borçlarınızı kapatmak için çift amaçlı bir fırsat sunuyor. Kampanyaya katılan kişiler, 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç ve borç kapatma kredisi alabilecekler. Ancak bu fırsattan yararlanabilmek için bankanın belirlediği kredi şartlarına uyum sağlamak gerekiyor.

Kredinin 36 ay vade süresine ek olarak 3 ay erteleme seçeneği de bulunuyor. Bu sayede, kredi taksitlerinizi ödeme konusunda daha esnek bir zaman dilimi elde ediyorsunuz. Ancak, bankanın sunduğu bu avantajlı krediden yararlanabilmek için, kredi şartlarına uygun bir müşteri profiline sahip olmanız gerekiyor.

QNB Finansbank'ta kredi başvurusu yapmak için birden fazla seçenek bulunuyor. Bankanın resmi internet sitesi veya internet bankacılığı uygulaması üzerinden başvurularınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzun ardından kredi sonucunuzu hızlıca, sadece 5 dakika içinde öğrenebilirsiniz.

Nakit ihtiyaçlarınız doğrultusunda kredi başvurusunda bulunabilir, onaylanan kredi tutarını aynı gün içerisinde hesabınıza aktarabilirsiniz. Cep telefonları üzerinden de kredi başvurusu yapabilme imkanı sunan QNB Finansbank, bu alanda da müşterilerine kolaylık sağlıyor. TC kimlik numaranızı 5030 numarasına SMS göndererek kredi başvurusunda bulunabilir, 5 dakika içerisinde kredi sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Kredi ödeme planınız, 50.000 TL'ye kadar alabileceğiniz kredilerde 36 ay vadeli olarak oluşturulur. QNB Finansbank'ın sunduğu bu çift amaçlı kredi kampanyası, hem ihtiyaçlarınızı karşılamak hem de borçlarınızı kapatmak için ideal bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. Finansal ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak ve borçlarınızı kapatmak için QNB Finansbank'ın sunmuş olduğu bu fırsattan hemen yararlanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR