QNB Finansbank’tan Öğrenciye Eğitim Desteği

Yurtdışında Erasmus programına kayıt olan master öğrencilerine özel Qnb Finansbank eğitim kredisi sağlıyor. Erasmus hibesi alamadığı için yurt dışına gidemeyen gençlere umut oldu. En yakın şubeden eğitim kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İşte haberin detayları…

QNB Finansbank’tan Öğrenciye Eğitim Desteği
Yayın Tarihi: 9.07.2020 15:37:00

Yurtdışında Erasmus programına kayıt olan master öğrencilerine özel Qnb Finansbank eğitim kredisi sağlıyor. Erasmus hibesi alamadığı için yurt dışına gidemeyen gençlere umut oldu. En yakın şubeden eğitim kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İşte haberin detayları…
 
Qnb Finansbank yurtdışında erasmus master programıyla kayıt olan öğrencilere kredi imkanı sağlıyor. Döviz kurlarının hızla artmasıyla yurtdışına çıkışlar vatandaşlar için hayal olmuştu. Yurtdışına gidecek öğrenciler hibe bulamadığı için hayallerinden vazgeçmek zorunda kalıyordu. QNB Finansbank tam da bu noktada yurtdışında eğitim görmek isteyen yüksek lisans programına kayıt olmuş öğrencilere eğitim desteği sağladığını duyurdu.
Devletin verdiği hibeler çoğu zaman yetersiz kalabiliyor. Avrupa’nın her yerinde hayat aynı pahalılıkta değil. Gençler her ne kadar hibe alsa da üzerine bir miktar katmak zorunda kalıyor. Hal böyle olunca, sorunun farkına varan QNB , yurtdışı yüksek lisans programına kayıt olmuş öğrencilere eğitim kredisi desteğini açıkladı.

1 yıllık yüksek lisans programları için 86.000 TL’ye, 2 yıllık yüksek lisans programları için 130.000 TL’ye varan kredi kullanma imkanı

Avrupa’da yüksek lisans başvurusu yapmış ve kabul metni almış öğrencilere özel avantajlar Avrupa Parlamentosu ve Konseyi ve “Erasmus+ Master Programme ve  QNB Finansbank işbirliğiyle
  • Teminatsız kredi
  • Uygun faiz oranları
  • Kredi Tahsis Ücreti istisnası
  • Eğitiminiz bittikten en az bir sene sonra başlayan geri ödeme planları
  • Erasmus+ Master Kredisi, Avrupa Parlamentosu ve Konseyi ve “Erasmus+ Master Programme.” sayesinde mümkün kılınmıştır.
Başvuru Yapmak İçin Gereken Koşullar
  • Erasmus+ Master Kredisi'ne Türkiye'de bulunan üniversitelerde lisans eğitimini tamamlamış ve Avrupa'da bulunan anlaşmalı üniversitelerin birinden yüksek lisansa kabul alan Türkiye'de yerleşik T.C. vatandaşları başvurabilir (Erasmus+ Master Kredisi kapsamında kabul edilen üniversitelerin listesi için tıklayınız.)
  • Kredi başvurusunda bulunan öğrenciler okuldan kabul aldıklarını ilgili okuldan aldıkları dokümanlar ile belgelemelidir,
  • Erasmus+ Master Kredisi kredisinden faydalanabilmek için öğrencilerin, öğrenim göreceği ülkede 3 aydan fazla bir süredir ikamet etmiyor olması gerekmektedir.
  • Kredi için herhangi bir teminat alınmamaktadır,
  • 1 yıllık yüksek lisans programları için en fazla 86.000 TL; 2 yıllık yüksek lisans programları için ise en fazla 130.000 TL Erasmus+ Master Kredisi verilebilecektir.
  • Ödemeleriniz eğitiminiz bittikten en az bir sene sonra başlayacaktır ve ödemelerinizin süresi en az 5 yıl olmalıdır. Dilerseniz krediniz için erken taksit ödemesi, ara ödeme veya erken kapama yapabilirsiniz.
  • Erasmus+ Master Kredisi için detaylı bilgilere QNB Finansbank Şubelerinden ulaşabilir veya 0850 222 11 18 numaralı Erasmus+ Master Kredisi Danışma Hattını arayabilirsiniz.
  • Krediyi kullanan müşterilerimiz; Avrupa Yatırım Fonu (AYF) ve AYF personelinin, Avrupa Topluluğu Sayıştayı’nın, Komisyon’un ve Komisyon’un personel, temsilci ve Avrupa Yolsuzlukla Mücadele Ofisi (OLAF) dahil yüklenicilerinin, Avrupa Yatırım Bankası’nın, Erasmus+ Master Kredisi bağlamında bu sözleşmenin kullanımını tahkik etmekle yetkilendirilmiş herhangi bir Avrupa Birliği Kurumu/Kuruluşu’nun ve/veya ilgili mevzuata göre yetkilendirilmiş herhangi bir kuruluşun (tüm kurumlar için “Yetkilendirilmiş Kurumlar”, her bir kurum için “Yetkili Kurum”) bu anlaşma ve anlaşmanın ifası bağlamında, Erasmus+ Master Kredisi programının değerlendirilmesi dahil fakat bununla sınırlı olmamak üzere amaçlarla kontroller gerçekleştirme, denetimler yapma ve bilgi/belge talep etme hakkına sahip olduklarını kabul etmektedirler.
 
Bir Tıkla Hemen Başvuru Yap
  • Erasmus+ Master Kredisi’ne başvurmak veya kredi koşulları hakkında detaylı bilgi almak için size en yakın QNB Finansbank Şubesi’ne uğrayabilirsiniz.
  • Erasmus+ Master Kredisibaşvurunuzun değerlendirmeye alınması için kabul aldığınızı ilgili okuldan alacağınız evraklar ile belgelemeniz gerekmektedir.
  • QNB Finansbank kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları reddetme hak ve yetkisine sahiptir.
 
 
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR