Radamel Falcao Galatasaray transferi İptal mi? Falcao Monaco'da mı Kalıyor?

Galatasaray'ın transfer etmeye çalıştığı Kolombiyalı santrafor oyuncusu Radamel Falcao transferi iptal mi oldu? Falcao Monaco kulübünde mi kalacak? Dün Monaco'nun hazırlık kampına katılan Falcao kafaları karıştırdı. Falcao transferinde son dakika...

Radamel Falcao Galatasaray transferi İptal mi? Falcao Monaco'da mı Kalıyor?
Yayın Tarihi: 27.07.2019 11:40:00

33 yaşındaki Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu transfer etmek için yoğun uğraş veren Galatasaray, transferde geri adım mı atıyor? Falcao, dün akşam saatlerinde Monaco'nun Portekiz'deki sezon öncesi hazırlık kampına katıldı. Bu hamle, Galatasaray Falcao'dan vaz mı geçti? Falcao Galatasaray transferi iptal oldu mu? Sorularını akıllara getirdi. Falcao transferinde son dakika gelişmesi...

Monaco'da forma giyen ve Dünyanın en iyi forvet oyuncuları arasında gösterilen Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi merak ediliyor. Galatasaray'ın yoğun uğraş verdiği transfer için, Falcao'nun kulübü Monaco ile pazarlıklar sürüyor. Falcao ise yıllık ücretinde indirime yanaşmıyor. 


FALCAO GALATASARAY'A TRANSFERİ İPTAL Mİ OLDU? 

Falcao'ya yıllık 5 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme öneren Cimbom, sponsporlar vasıtasıyla bu bedeli karşılayacak. Monaco'da yıllık 9 milyon euro kazanan Radamel Falcao'nun bu sözleşme teklfiini kabul etmesi bekleniyor. 

Monaco Kulübü de yılda 9 milyon euro kazanan Radamel Falcao'nun takımdan gönderilmesini istiyor. Falcao Galatasaray transferi askıya alınmadı ve her şey normal seyrinde ilerliyor. Falcao'nun Monaco kampına katılması olağan bir durum. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR