Radamel Falcao Galatasaray'a geliyor Anlaşma Tamam Hem de Bedava

Galatasaray yeni sezon forvetini buldu. Radamel Falcao Galatasaray'da! Falcao ile Galatasaray anlaştı. Monaco kulübünün de transfere onay vermesi bekleniyor. Artık Falcao'da işlem tamam iş imzaya kaldı. Son dakika Falcao transfer gelişmesi!

Radamel Falcao Galatasaray'a geliyor Anlaşma Tamam Hem de Bedava
Yayın Tarihi: 22.07.2019 11:23:00

Yeni sezonda hem Süper Lig, hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, dünya çapında ses getirecek bir forvet transferi için kolları sıvamıştı. Ve Radamel Falcao Galatasaray'da! Falcao ile anlaşma tamam. Monaco kulübünün de transfere izin vermesiyle resmi imzaların atılması bekleniyor. 

Monaco'da yıllık 9 milyon euro garanti ücret kazanan 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü için girişimlerde bulunan Galatasaray, Falcao ile yıllık 5 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme için anlaştı. Monaco kulübü de, Falcao'nun yüksek maliyeti nedeniyle bonservis bedeli olmaksızın transfere sıcak bakıyor. Falcao, Galatasaray'a bonservissiz gelecek! 


FALCAO TRANSFERİNDE SPONSOR MAAŞIN YARISINI KARŞILAYACAK

Galatasaray'da, Yıllık 5 milyon euro kazanacak olan Falcao için sponsor da bulundu. NEF ve VOLVO'nun sponsorluğunda Galatasaray Falcao'nun maaşının yarısını, "forma göğüs" sponsorluğundan ayrı olarak alacak. Falcao'nun maaşı, Galatasaray'a yıllık 2,5-3 milyon euroya gelecek.

33 yaşındaki dünya çapında santrafor oyuncusu Radamel Falcao, Galatasaray için kısa sürede İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Artık iş imzaya kald. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR