Radamel Falcao Galatasaray'da Falcao Geliyor Ne zaman İstanbul'da

Galatasaray Radamel Falcao transferini bitirdi! Galatasaray, Kolombiyalı forvet oyuncusu Radamel Falcao ile kesin olarak anlaştı. Monaco kulübüyle yapılan pazarlıklarda da sona gelindi. Falcao Geliyor! Falcao İstanbul'a gelecek!

Radamel Falcao Galatasaray'da Falcao Geliyor Ne zaman İstanbul'da
Yayın Tarihi: 30.07.2019 00:16:00

Galatasaray'ın transfer gündeminin flaş ismi Radamel Falcao, kesin olarak Galatasaray'da! Galatasaray, Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı! Kulübü Monaco ile de pazarlıklar tamamlandı. Monaco'da forma giyen 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Galatasaray'ın KAP'a Falcao açıklaması bekleniyor. Ancak bunun için önce Kolombiyalı İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Galatasaray, forvetini buldu. Monaco'nun yıldızı 33 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, Aslan oldu. Sarı Kırmızılılar, transfer sezonunun bombasını Falcao ile patlattı! Cimbom, Falcao'ya 5 milyon euro'dan 2+1 yıllık sözleşme imzalattı. Yıldız oyuncunun bu hafta içinde İstanbul'da olması bekleniyor! 

FALCAO GALATASARAY'DA İSTANBULA GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

33 yaşındaki Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, bu hafta içinde İstanbul'da olacak. Falcao'nun İstanbul'a inişinin ardından Galatasaray'ın Kamuoyu Aydınlatma Platformu KAP'a açıklama yapması bekleniyor. Oyuncunun kulübü Monaco'ya bonservis bedeli ödenmeyecek.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR