Radamel Falcao Galatasaray'da Ne Kadar Kazanacak? Sözleşmedeki Ek Maddeler Ortaya Çıktı

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer ettiği süper starı Radamel Falcao'nun sözleşme detayları belli oldu. Falcao Galatasaray'da yıllık ne kadar kazanacak? Sorusu da yanıt buldu! Cimbom'un yeni forveti Falcao, Galatasaray'da servet kazanacak! Tarihe geçecek!

Radamel Falcao Galatasaray'da Ne Kadar Kazanacak? Sözleşmedeki Ek Maddeler Ortaya Çıktı
Yayın Tarihi: 4.09.2019 15:57:00

Galatasaray'ın 2 aya yakın süredir transfer etmek için yoğun uğraş verdiği ve sonunda mutlu sona ulaşıp formayı giydirdiği Falcao'nun sözleşme detayları ortaya çıktı! Radamel Falcao transferini tamamlayan Galatasaray öte yandan büyük bir 'külfetin' de altına girdi! Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Cimbom'da Falcao'nun sözleşmesinin ek maddeleri ve bonusları ortaya çıktı!

Galatasaray, Radamel Falcao'nun transferiyle ilgili KAP'a yaptığı açıklamada Monaco'ya bonservis bedeli ödenmediğini ve yıllık 5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Ancak sözleşmedeki ek maddelere KAP açıklamasında yer verilmemişti. Falcao'nun sözleşme detaylaır TM Dijital Haber Merkezi Levent GÜLTEKİN tarafından yayınlandı. 

Falcao Galatasaray'da Servet Kazanacak! Tarihe Geçecek 

Galatasaray'ın 33 yaşındaki yıldızı Radamel Falcao, Cimbom'da tarihi bir kazanç elde ederek, Türkiye liginde en çok kazanan futbolcular listesinde 1. sıraya yerleşecek. Yılda 5 milyon euro garanti ücret alacak Falcao'nun, bonuslarla birlikte maaşı 7,5 ila 9 milyon euro gibi rakamları bulabilecek! 


Falcao'ya maaşının 2 milyon euroluk kısmı peşin, kalan 3 milyon euroluk kısmı her sezon için 10 taksitte ödenecek. 

 Falcao sezon başına 5 maçta ilk 11 çıkarsa 500 bin Euro, 10 maçta daha ilk 11 çıkarsa 500 bin Euro, 14 maçta daha ilk 11 çıkarsa 600 bin euro. Toplamda 29 maça ilk 11 çıkarsa 1.6 milyon Euro bonus kazanmış olacak. 

UEFA organizasyonlarında kazanılan her maç için 35 bin Euro, ligde kazanılan her maç için 20 bin euro, kupada kazanılan her maç için 8 bin Euro 3 puan primi Falcao'nun cebine girecek.

Galatasaray'ın lig şampiyonluğunda Falcao’ya 200 bin Euro, Avrupa Ligi şampiyonluğunda ise 700 bin Euro ödenecek. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16'da 200 bin Euro, çeyrek finalde 300 bin Euro, yarı finalde 400 bin Euro, şampiyonlukta 4 milyon Euro ödeme yapılacak.

Falcao Sözleşmeyi Tek Taraflı Feshetme Hakkına Sahip! 

Galatasaray, eğer ki yıldızı Falcao'nun maaşlarını 2 ay geciktirirse; Radamel Falcao'nun sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etme hakkı doğacak. Sözleşmede bu yönde Falcao'ya fesih hakkı veren bir madde de bulunuyor! 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR