Radamel Falcao İstanbul'a ne zaman Gelecek? Falcao transferinde Son Durum

Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldız golcü Radamel Falcao için geri sayıma geçildi! 33 yaşındaki Kolombiyalı Falcao İstanbul'a ne zaman inecek? Monaco kulübüyle görüşmelerde son durum ne? Falcao Galatasaray'a geliyor mu? Son Dakika Falcao transferinde son durum sizler için hazırladık...

Radamel Falcao İstanbul'a ne zaman Gelecek? Falcao transferinde Son Durum
Yayın Tarihi: 16.08.2019 11:50:00

Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek için büyük uğraş verdiği Kolombiyalı golcü Radamel Falcao sonunda Aslan oluyor! Son olarak Roma kulübünden N'zonzi'yi kiralayan Galatasaray, forvet bölgesini de bir diğer Dünya yıldızı Radamel Falcao ile takviye edecek. Galatasaray'da Falcao transferinde son aşamaya gelindi. Artık Falcao'nun İstanbul'a geliş tarihi konuşuluyor.

Galatasaray ile Monaco kulüpleri arasındaki görüşmelerde artık sona gelindi. Fransız Le'quipe'in iddiası Monaco ile Falcao'nun sözleşme uzatma görüşmeleri yaptığı yönündeydi ancak Kolombiyalı golcü, Monaco'da devam etmeyeceğini ve tercihinin Galatasaray olduğunu açıkça ifade etti! 

Falcao Galatasaray'a Geliyor! Transfer Bitme Noktasına Geldi

Falcao'nun Monaco'ya restinin ardından Monaco kulübü Başkanı da transfere razı oldu. Ancak Monaco ile Galatasaray arasında bonservis görüşmeleri sürüyor. Yılda 9 milyon euro kazanan Falcao'yu 1 yıl daha takımda tutmak konusunda çekingen olan Monaco kulübü, Falcao için 3 milyon euro bonservis talep ediyor. Galatasaray ise FFP sürecinde Falcao için bonservis ödemek istemiyor! 


Falcao Galatasaray transferinde son dakikalar yaşanıyor. Monaco kulübü, Falcao için bonservis talebinde indirime gider ve transferin önündeki engelleri kaldırırsa imzalar atılacak. Falcao da İstanbul için yola çıkacak.

Falcao Süper Lig'de 2. Haftaya Yetişecek

33 yaşındaki Kolombiyalı dünya yıldızı Radamel Falcao'nun Galatasaray'ın 2. lig maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Bu akşam Denizlispor'la karşılaşarak yeni sezonu açacak olan Cimbom'da Falcao transferinin önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor.

Falcao İstanbul'a Ne Zaman Gelecek?

Radamel Falcao, haftaya Salı-Çarşamba günleri İstanbul'a inmesi bekleniyor. Yıldız golcü valizlerini topladı ve İstanbul için hazırlıklarını yaptı. Artık iş Monaco ile Galatasaray arasındaki son görüşmelerde...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR