Ramazan Bayramı için emeklilere ikinci defa 1000 TL ikramiye ödenecek! İşte ikramiyenin ödeneceği tarih!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte emekliler tarafından Ramazan bayramı ikramiyeleri merak içerisinde araştırılıyor. Ramazan bayramında emekliler ikramiye ödemelerini alarak yüzlerinde ki sevinç ortaya çıktı.

Ramazan Bayramı için emeklilere ikinci defa 1000 TL ikramiye ödenecek! İşte ikramiyenin ödeneceği tarih!
Yayın Tarihi: 14.05.2020 21:23:00

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte emekliler tarafından Ramazan bayramı ikramiyeleri merak içerisinde araştırılıyor. Ramazan bayramında emekliler ikramiye ödemelerini alarak yüzlerinde ki sevinç ortaya çıktı. Ancak günümüzde birçok emeli tarafından ikinci ikramiye ödemeleri merak içerisinde araştırılıyor. Bayramdan önce ikinci ikramiye ödemesi yapılacak mı? İkinci ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? Emeklilerin bir sonra ki ikramiye ödemelerine ile alakalı detayları haberimizden öğrenebilirsiniz…

Günümüzde bilindiği üzere devlet tarafından emekliler için maaşlarına ek olarak emekli ikramiyeleri alınıyor. Her Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde muhakkak emekli ikramiyeleri vatandaşlar için 1000’er TL ödeme sağlanmaktadır. Ancak emekli hak sahibinin vefat etmesi durumunda emekli maaşını yerine eşi ya da çocukları maaş alıyor ise 250 TL, 500 TL ve 750 TL tutarlar da değişkenlik göstererek ikramiye alma fırsatını bulabilmektedir.

RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİNDE YENİ İKRAMİYELER ÖDENECEK Mİ?

Son dönemler içerisinde emekli vatandaşların ikramiyeler ile alakalı olarak aramaları artış gösteriyor. İnternet üzerinden yapılan araştırmalar doğrultusunda emekli vatandaşlar Ramazan Bayramından önce yeni bir ikramiye ödemesinin yapılıp yapılmayacağı hakkında merak içerisinde araştırmalara başlamış bulunmaktadır. Peki bu konu ile alakalı olarak alınan karar ve uygulama nedir? Ramazan Bayramı öncesinde yeniden ikramiye ödemesi yapılacak mı? İşte yanıtı…

EMEKLİLER 2020 TARİHİNDE İKİNCİ İKRAMİYEYİ NE ZAMAN ALACAK?


Emekliler Ramazan Bayramının gelmesiyle birlikte merak içerisinde araştırma yaparak ikinci ikramiyenin ne zaman alınacağı gündemimizde ki yerini almıştır. Emekli vatandaşlar tarafından merak edilen soru olarak Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ikramiye ödemesi olacak mı? Sorusunun yanıtı olarak ödenmeyeceğini belirtmek isteriz. Emekli vatandaşlar bayram öncesinde 1000 TL olarak ikramiye ödemeleri aldılar.

Korona virüs salgın hastalığı sebebiyle Ramazan Bayramı ikramiyeleri emekli vatandaşlar için virüs ile mücadele kapsamı doğrultusunda erken ödeme sağlandı. Bu ödemelerin erken olmasıyla vatandaşlar Ramazan Bayramı için ayrıca ikramiye ödemeleri bekliyor. Ancak Ramazan Bayram ikramiyelerinin erken yatırılacağını açıklayarak bir daha bu ödemenin ek olarak gerçekleşmeyeceği açıklandı. Böylelikle Ramazan ayı ikramiyesi korona virüs salgın hastalığı sebebiyle erken alındı.

2020’de EMEKLİ İKRAMİYE TARİHİ BELLİ OLDU!

2020 yılında ikinci emekli ikramiyesi olarak Ramazan bayramı öncesinde ödeme yapılmayacağı açıklanmasıyla birlikte 1000 TL ikinci ikramiye ödemesinin Kurban bayramı öncesinde yapılması bekleniyor. Bu süreç içerisinde dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar kendi paylarına düşen oranlar doğrultusunda 250 TL, 500 TL ve 750 TL olarak birbirinden farklı değişen tutarlarda emekli ikramiyesi alma fırsatını bulabileceklerdir.

Böylelikle Ramazan bayramı öncesinde ikinci bir ikramiyenin olmayacağını söylememiz ile birlikte Kurban bayramından hemen öncesinde ikinci ikramiye 1000 TL olarak hesaplarınıza yatırılacaktır. Aynı zamanda bayram ikramiyeleri vatandaşların maaş aldıkları bankalara ödeme yapılacağı açıklanmıştır. Aynı zamanda PTT şubelerine de Kurban Bayramından hemen önceki süreç içerisinde yatırılması planlanmaktadır.

Günümüzde birçok emekli tarafından bayram ikramiyelerinin yatırılmasıyla sevinmeleri sağlandı. Ramazan bayramı öncesini rahat geçirebilmeleri amacıyla ikramiyelerin erken yatırılacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından erken dönem içerisinde bütün emekliler için ikramiye ödemeleri gerçekleştirildi.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR