Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'a Dönüyor! Rasim Ozan tekrar Beyaz Tv'de

Boşnaklar hakkında söylediği sözler nedeniyle mahkemede ifade veren gazeteci ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeniden Beyaz Futbol'a yotumcu olarak döneceği konuşuluyor. Gazeteci Çağlar Cilara, Rasim Ozan'ın Beyaz Tv'ye geri döndüğünü açıkladı!

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'a Dönüyor! Rasim Ozan tekrar Beyaz Tv'de
Yayın Tarihi: 1.08.2019 11:38:00

Rasim Ozan Kütahyalı, yeni sezonda Beyaz Tv'de Beyaz Futbol'a geri dönüyor! Beyaz Tv'de Ertem Şener'in sunuculuğunda Sinan Engin, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz ile birlikte yorumculuk yapan ancak kendisine karşı yapılan şaka sonrasında şaka yollu, Boşnaklar hakkında "ağza alınmayacak" sözler söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı yeniden Beyaz Futbol yorumculuğu yapacak! 

Gazeteci Çağlar Cilara, Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni sezonda Beyaz Futbol'da yorumcu olarak yer alacağını açıkladı. Cilara attığı tweet ile biraz önce aldığı bilgi doğrultusunda, Beyaz Tv yönetiminin, yeni sezonda Rasim Ozan Kütahyalı'yı Beyaz Futbol'da yorumcu olarak görmek istediğini öğrendiğini aktardı. 


RASİM OZAN BEYAZ FUTBOL'A GERİ DÖNÜYOR 

Beyaz Futbol programında şakaları ve komik halleriyle programın en renkli kişiliği olan Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Boşnaklar" hakkındaki sözleri nedeniyle programdan kovulmasının ardından geçtiğimiz gün mahkemede de ifade vermişti.

Rasim Ozan Kütahyalı davada, uzun dönemden beri televizyona çıkamadığını ve büyük maddi kayıp yaşadığını aktarmıştı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol'a dönmesi ve 17 Ağustos Beyaz Futbol yeni sezonunda Beyaz Tv ekranlarında olması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR