Recep İvedik 7 mi Geliyor? Recep İvedik 7 vizyon tarihi Şahan Gökbakar instagramdan paylaştı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın instagram paylaşımı sosyal medyayı salladı! Recep İvedik 6'dan sonra Recep İvedik 7 ne zaman vizyona girecek? Şubat 2020'de Recep İvedik 7 mi geliyor? Şahan'ın paylaşımı sinema severleri heyecanlandırdı...

Recep İvedik 7 mi Geliyor? Recep İvedik 7 vizyon tarihi Şahan Gökbakar instagramdan paylaştı
Yayın Tarihi: 8.06.2019 13:25:00

Türk sinemasının en üst sırasında yer alan ve box office verilerine göre en çok izlenen ve hasılat elde eden filmler sıralamasında zirvede yer alan Recep İvedik serisiyle ilgili ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan heyecanlandıran mesaj... İnstagram hesabından kardeşiyle birlikte yer aldığı fotoğraf karesini paylaşan Şahan Gökbakar, fotoğrafa "... Recep İvedik 6 8 Kasım'da, peki Şubat'ta ne yapsak biraderim? Recep İvedik 7 mi yoksa Sara ile Musa mı?" notunu düştü.

Sinema severler, Recep İvedik'in yaratıcısı Şahan Gökbakar'ın instagram mesajıyla heyecanlandı! İnstagram paylaşımında Recep İvedik 7'yle ilgili mesaj veren Şahan Gökbakar, 2020 Şubat ayında Recep İvedik'in vizyona girebileceği imasında bulundu!

RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Recep İvedik serisinin son filmi Recep İvedik 6, 8 Kasım 2019'da vizyonda olacak. Recep İvedik 6'nın vizyona girmesine sayılı günler kala Recep İvedik 7'nin vizyon tarihi de Şahan Gökbakar'ın instagram paylaşımıyla gayri resmi olarak belli oldu! Recep İvedik 7'de 2020 Şubat'ta vizyonda olacak! 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR