Recep Niyaz büyüklerin radarında

Fenerbahçe alt yapısında yetişen Recep Niyaz Denizlispor'da oynadığı futbolla Süper Lig'e çıkarttıkdan sonra tüm gözler üzerinde! Recep Niyaz resmen Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir radarında.

Recep Niyaz büyüklerin radarında
Yayın Tarihi: 5.06.2019 13:54:00

Denizlispor'da oynadığı futbolla, attığı gol ve asistlerle dikkat çeken Denizlispor'un yıldız ismi Recep Niyaz büyüklerin radarına girdi. Fenerbahçe alt yapısında forma yetişen Recep Niyaz'ı Fenerbahçe, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir istiyor. recep'in Fenerbahçe'ye olumlu baktığı ve yetiştiği yere transfer olması bekleniyor.

2010 yılında profosyonel olan 1995 doğumlu Recep niyaz, bir döneme damga vuran genç yetenek olarak lanse ediliyordu. Fenerbahçe'den ayrılarak Bucaspor transfer olan Recep Niyaz, 3 yıl önce Samsunspor transfer olmuştu. Geçen sezon Çaykur Rizespor Süper Lig'e çıkartmayı başaran Niyaz, bu sezonda Denizlispor'u Süper Lig'e çıkartmayı başardı.

Fenerbahçe bir adım önde

Alt yapısında yetiştiği için transfer olarak ilk olarak Fenerbahçe isteyen genç yetenek, anlaşmaması durumunda Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'e transfer olabilir. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR