Resmi gazete: 50.000 TL ödeme emekliye verilecek! Karar çıktı! 2 kamu bankası Başrolde!

Resmi gazete: 50.000 TL ödeme emekliye verilecek! Karar çıktı! 2 kamu bankası Başrolde!

Resmi gazete: 50.000 TL ödeme emekliye verilecek! Karar çıktı! 2 kamu bankası Başrolde!
Yayın Tarihi: 22.05.2023 20:32:00

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, emekli vatandaşlara özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattılar. Emekli maaşını bu bankalardan alan vatandaşlar, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olan bu kampanyadan hızlıca yararlanabiliyorlar. Vatandaşlar, bu fırsattan yararlanabilmek için başvurularını emekli maaş hesapları üzerinden yapabilirler.

Kredi Başvurusu: Kolay ve Pratik Yöntemler

Kredi başvurularını Ziraat Bankası veya Vakıfbank'tan emekli maaşı alan vatandaşlar, banka şubelerinden veya internet siteleri üzerinden gerçekleştirebilirler. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvurularla, vatandaşlar şubeye gitmeye gerek kalmadan işlemlerini hızlıca tamamlayabilirler. Başvurusu onaylanan tüm vatandaşlara aynı gün içinde 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi verilmektedir.

Hızlı İhtiyaç Kredisi: 50.000 TL'ye Kadar İmkan

Hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın başlattığı bu kampanyadan yararlanabilirler. İnternet üzerinden başvuruda bulunarak, 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatını elde edebilirler.

Kampanya Şartları: Emekli Maaşınızı Bankalardan Alın

Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Ziraat Bankası veya Vakıfbank üzerinden alıyor olmaları gerekmektedir. Bu kampanya, emekli maaşlarını bu bankalar üzerinden alan kişilere özeldir. Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın emekli vatandaşlara yönelik bu özel ihtiyaç kredisi kampanyası, ekonomik ihtiyaçları olan emeklilere yardımcı olmayı hedefliyor. Bu fırsattan yararlanmak için başvurularınızı hemen gerçekleştirebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR