Resmi Gazetede 14:45'de Çıktı ve Basına Sızdı! Emeklilere Müjde Geldi, Ek Ödeme 15000 TL Oldu!

Resmi Gazetede 14:45'de Çıktı ve Basına Sızdı! Emeklilere Müjde Geldi, Ek Ödeme 15000 TL Oldu!

Resmi Gazetede 14:45'de Çıktı ve Basına Sızdı! Emeklilere Müjde Geldi, Ek Ödeme 15000 TL Oldu!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 14:45:00

Resmi gazetede haber verildi ve bugünden itibaren nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için ve emekliler için yeni ek ödemelerin limitleri yükseltildiği açıklandı. 15.000 TL'ye kadar emekli maaşı hesabınız üzerinden ek ödeme almak istiyorsunuz resmi gazetede çıkan haber ile birlikte sizlerde Eylül ve Ekim aylarında olduğu gibi kasım ayı sonuna kadar da bankalar üzerinden 15.000 TL'ye kadar ek ödeme istediğiniz zaman Başvuru yaparak alabileceksiniz. 30 kasım tarihine kadar sürecek olan bu yeni kampanyada 15.000 TL ek ödemeler kamu bankaları ve bazı özel bankaların yapmış oldukları kampanyaları ile birlikte sadece emekliler için verilirken emekli maaşı alan vatandaşların kendi banka şubeleri üzerinden işlem yapmaları istenmektedir.

EMEKLİYE MÜJDE

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları üzerinden emekli maaşı alan ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilerin daha önce bankalar üzerinden kullanmış oldukları krediler ile birlikte nakit ihtiyacı olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirebilecekleri kampanyalar bulunmaktadır. son dakika açıklamasına göre ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu yeni kampanyada nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlara belirli şartlar dahilinde ödemeler verilirken ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız kendi maaş almış olduğunuz banka üzerinden hızlı bir şekilde destek alabileceksiniz.

SADECE KAMU BANKALARI DEĞİL

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları haricinde İş Bankası Yapı Kredi Bankası Denizbank ve Garanti Bankası gibi bankalar üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlarda daha önce bankalar üzerinden kredi kullanmaları halinde İhtiyaç Kredisi olarak başvurularını gerçekleştirebilecekleri 15.000 TL Ek ödeme alabilmektedirler. 15.000 TL Ek ödeme aldığınızda sizlere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturularak bireysel kredi kullanmanız için destek verilecek ve ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar bu kredilerden yararlanabilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR