Resmi gazetede 21:05'de açıklandı! Emekliler IBAN numarasına ödeme alıyor!

Resmi gazetede 21:05'de açıklandı! Emekliler IBAN numarasına ödeme alıyor!

Resmi gazetede 21:05'de açıklandı! Emekliler IBAN numarasına ödeme alıyor!
Yayın Tarihi: 2.11.2023 21:15:00

Gelişmeler sık sık emekli vatandaşlarımızın gündemini meşgul ediyor. Kasım ayıyla birlikte Cumhurbaşkanı'nın onayıyla duyurulan yeni bir kredi kampanyası, emekliler için büyük bir fırsat sunuyor. Bu kampanya, acil nakit ihtiyaçları olan emekliler için hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor.

Kasım ayı geldiğinde, emekli maaşı alan herkes bu yeni kampanyadan yararlanabilecek. Kredi başvurusu yapmak için özel bir şart aranmayacak ve bu fırsattan yararlanmak oldukça basit olacak. İşte detaylar:

Emekli Kredisi Başvuru Koşulları:

  • Herhangi bir bankada emekli maaşı alıyor olmak.
  • Kredi notuna veya kredi siciline bakılmaksızın her emekli vatandaşın bu kampanyadan faydalanabilmesi.
  • Kredi başvurusu için herhangi bir kefalet veya teminat gerekmeyecek.

Hızlı ve Acil İhtiyaçlara Çözüm:

Emekli olan kişiler, acil nakit ihtiyaçları olduğunda en yakın banka şubesine giderek bu kampanyadan hemen yararlanabilecekler. Bu süreç oldukça hızlı işleyecek ve krediyi aynı gün içinde alabilecekler. Kasım ayı boyunca başvurular kabul edilecek.

Hangi Bankalardan Alınacak:

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, bu kampanya kapsamında emeklilere nakit kredi sağlayacak olan bankalar arasında yer alıyor. Bu bankalar üzerinden yapılacak başvurular sonucunda emekli vatandaşlar, hesaplarına kredi miktarını hemen aktarabilecekler.

Ödeme Koşulları:

Emekli kredisi alacak kişilere 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği sunulacak. Bu sayede, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler, ödemelerini 3 ay boyunca yapmama seçeneği ile kolayca yönetebilecekler.

Mobil Uygulamalarla Hızlı Başvuru:

Kredi başvurusu yapmak isteyen emekli vatandaşlar, bu bankaların mobil uygulamalarını kullanarak kolayca başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bu sayede, evlerinden çıkmadan hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR