Resmi gazetede 22:45'de açıklandı! Hemen yayına girdi ve ONAY geldi! Ek ödemeler EMEKLİLERE olacak!

Resmi gazetede 22:45'de açıklandı! Hemen yayına girdi ve ONAY geldi! Ek ödemeler EMEKLİLERE olacak!

Resmi gazetede 22:45'de açıklandı! Hemen yayına girdi ve ONAY geldi! Ek ödemeler EMEKLİLERE olacak!
Yayın Tarihi: 20.11.2023 22:45:00

2023 yılına özel olarak Ziraat Bankası, emekli müşterilerini sevindirecek bir kampanya düzenliyor. Bu kapsamda, Ziraat Bankası, 300.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi fırsatları sunuyor. Kamu Bankası kimliğiyle düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle dikkat çeken Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan emeklilere önemli bir destek sağlıyor.

Ziraat Bankası, 300.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi seçeneği sunarken, müşterilerine 12 aya kadar vade imkanı da tanımaktadır. Bu, aylık ödeme tutarlarını daha yönetilebilir hale getirirken, emeklilere finansal esneklik sağlıyor. Ayrıca, Ziraat Bankası müşterileri, kredi işlemlerini 3 ay ertelemeli olarak gerçekleştirebilme imkanına sahiptirler.

Emekli maaşı Ziraat Bankası'ndan alınmasa bile, emekli maaşı hesapları üzerinden bu kampanyadan faydalanmak mümkündür. Banka, emekli maaşı şubelerine başvuru yapıldığında, maaş üzerinden 300.000 TL'ye kadar kredi değerlendirmesi yaparak acil ihtiyaçları karşılama olanağı sunmaktadır.

Kredi limitleri yetersiz olan vatandaşlar için Ziraat Bankası, diğer bankalardaki borçları kapatmak amacıyla borç transferi kredisi seçeneği sunuyor. Bu sayede, ihtiyaç kredisi, borç transferi yoluyla da kullanılabilmektedir. Ancak başvuru yapacak kişilerin icralık veya avukatlık durumu olmaması önemli bir şarttır.

Ziraat Bankası, emekli kredisini daha cazip hale getirmek adına faiz oranlarını düşürerek ve kredi limitlerini arttırarak müşterilerine ekonomik bir çözüm sunuyor. 2023 yılı sonuna kadar geçerli olan bu kampanya, emeklilere uygun faiz politikası ve esnek vade seçenekleriyle finansal rahatlama sağlamayı amaçlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR