Resmi Gazetede 9.14'de açıklandı! Emeklilere müjde var! Artık düşük faizli nakit ödenecek!

Resmi Gazetede 9.14'de açıklandı! Emeklilere müjde var! Artık düşük faizli nakit ödenecek!

Resmi Gazetede 9.14'de açıklandı! Emeklilere müjde var! Artık düşük faizli nakit ödenecek!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 09:23:00

Türkiye'deki 10 milyon emekli vatandaş için büyük bir sevindirici gelişme yaşanıyor. Kamu bankaları, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, düşük faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı ve Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı. Özellikle Halkbank, bu kampanya çerçevesinde %0.77 gibi oldukça düşük bir faiz oranıyla kredi veriyor. Bu kampanya, Türkiye'deki nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir fırsat sunmaktadır.

Kampanya kapsamında, en fazla 5.000 TL miktarında kredi kullanabilir ve geri ödemelerinizi 36 ay vadeyle yapabilirsiniz. Bu düşük faiz oranı, ödeme planınızı rahatça düzenlemenize ve ödeme sürenizi uzatmanıza olanak tanır. Ancak, bu kampanyadan yararlanabilmek için önceden Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası aracılığıyla kredi veya kredi kartı kullanmış ve ayrıca maaş müşterisi olmanız gerekmektedir. Bu şartları sağlayan vatandaşlar, Halkbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

Ayrıca, kampanya kapsamında emekli vatandaşlara da düşük faiz oranlarıyla internet kredisi verilmektedir. Emekli maaşı Halkbank'tan alınıyorsa, başvurularını yaparak hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi alabilirler. Onaylanan krediler, istenilen zaman diliminde hesaba yatırılarak kullanılabilir.

Kredi başvurularını yapmak için banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamalarını kullanabilirsiniz. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası gibi kamu bankalarının internet bankacılığı şifresiyle veya mobil uygulamaları üzerinden başvuruları kolayca yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR