Resmi Gazetede AÇIKLAMA! Bugün 7,555 TL Ödeme Emekliye Olacak

Resmi Gazetede AÇIKLAMA! Bugün 7,555 TL Ödeme Emekliye Olacak

Resmi Gazetede AÇIKLAMA! Bugün 7,555 TL Ödeme Emekliye Olacak
Yayın Tarihi: 2.10.2023 23:42:00

Son dakika emekli haberiyle ilgili önemli bir gelişme yaşanmıştır. Garanti Bankası aracılığıyla emekli vatandaşlara 7,555 TL'ye kadar ödeme imkanı sunulmaktadır. Bu kredi, gelir belgesi olmadan ve düşük faiz oranlarıyla başvurulabilir. Garanti Bankası'ndan emekli maaşı alan vatandaşlar, kolayca başvuru yaparak 7,555 TL'ye kadar nakit ödeme alabilirler. Ayrıca, diğer bankalardan emekli maaşı alan vatandaşlar da bu kampanyadan faydalanarak daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Akbank ve QNB Finansbank üzerinden de 7,555 TL ödeme almak mümkündür. Başvuruları banka şubelerine gitmeden bu bankaların mobil uygulamaları üzerinden yapmak isteyen emekli vatandaşlar, emekli maaşlarını aldıkları banka hesaplarından alacakları internet bankacılığı şifresi ile başvuruda bulunabilirler. Bu sayede 36 aya kadar vadeli nakit kredi başvurusu yapabilir ve hızlıca sonuç alabilirler.

DenizBank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar ise cep telefonlarına mesaj göndererek anında onay alabilirler. Kredi başvurusu için "Kredimi yazın, bir boşluk bırakın, TC Kimlik numaranızı yazıp 3280'e gönderin" şeklinde bir mesaj göndererek başvuruda bulunabilirler. Başvuru sonuçları sadece 5 dakika içinde alınabilir. 

Kredi başvurularını yapmadan önce bankaların resmi web siteleri ve müşteri hizmetleri numaraları üzerinden güncel faiz oranlarını ve kampanya koşullarını öğrenmek önemlidir. Emekli vatandaşlar, ihtiyaçlarına uygun ve uygun faiz oranlarıyla kredi kullanmak için bu kampanyalardan faydalanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR