Resmi gazetede açıklandı: 21:57'de duyuruldu: Ek ödeme limitleri emekliye arttı!

Resmi gazetede açıklandı: 21:57'de duyuruldu: Ek ödeme limitleri emekliye arttı!

Resmi gazetede açıklandı: 21:57'de duyuruldu: Ek ödeme limitleri emekliye arttı!
Yayın Tarihi: 29.07.2023 21:56:00

Emekli maaşını Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası veya Denizbank üzerinden alan vatandaşlar için harika bir fırsat sunuluyor. Bu bankalardan birinde emekli maaşı hesabı olan müşteriler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirler. 50000 TL'ye kadar olan krediler, 36 ay vadeli olarak sağlanıyor ve başvuruların 7 gün içinde gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Garanti Bankası Müşterileri için Başvuru Kolaylığı

Garanti Bankası müşterileri, emekli maaşlarını bu bankadan alıyorsa, başvurularını oldukça pratik bir şekilde gerçekleştirebilirler. Mobil uygulama üzerinden giriş yaparak veya cep telefonlarından SMS atarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Ayrıca, banka şubelerine giderek de kredi işlemlerini kolaylıkla tamamlayabilirler. Onaylanan krediler hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak aynı gün içinde kullanıma hazır hale gelir.

Denizbank Müşterileri için SMS veya Mobil Uygulama İle Başvuru İmkanı

Denizbank müşterileri, emekli maaşını bu bankadan alıyorsa, cep telefonları üzerinden SMS veya bankanın mobil uygulaması aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. 32 80 numarasına "KREDIM TC KIMLIK NUMARASI" formatında SMS göndererek kredi başvurusunda bulunmak mümkündür. Ayrıca, internet bankacılığı uygulaması da başvuru yapmak için kullanılabilir.

Yapı Kredi Bankası Müşterileri Şubeleri veya SMS ile Başvuru Yapabilir

Yapı Kredi Bankası müşterileri, emekli maaşlarını bu bankadan alıyorsa, en yakın şubelere giderek işlemlerini kolaylıkla yapabilirler. Ayrıca, cep telefonları üzerinden SMS atarak da kredi başvurusunda bulunabilirler. 44 11 numarasına "BIREYSEL TC KIMLIK NUMARASI AYLIK GELIR" formatında SMS atarak kredi başvurusunda bulunmak mümkündür.

Kampanya Süresi ve Detayları

Bu özel kampanya sınırlı bir süre için geçerli olabilir ve bankaların belirlediği şartlar ve faiz oranları geçerlidir. Başvurularınızı hızlıca yaparak 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanından faydalanabilir ve nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bankaların resmi internet sitelerini ve müşteri hizmetlerini takip ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR