Resmi gazetede açıklandı! Bekçi alımı yapılacak

Resmi gazetede açıklandı! Bekçi alımı yapılacak

Resmi gazetede açıklandı! Bekçi alımı yapılacak
Yayın Tarihi: 23.11.2023 09:15:00

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye'nin bilim dünyasına katkı sağlamak amacıyla sözleşmeli bilim personeli alımı ilan etti. Bu önemli duyuru, İŞKUR aracılığıyla yapıldı ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin Ek 6'ncı maddesi çerçevesinde gerçekleşecek alımlar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'e dayanıyor. Bu kapsamda yapılacak sözlü/uygulamalı sınavla 19 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

Kasım ayıyla birlikte BEKÇİ alımları da gündemde. Bu alımlar, sınavsız ve mülakatsız olarak gerçekleştirilecek ve 18-58 yaş aralığındaki adaylara çeşitli bölgelerde Çarşı ve Mahalle Bekçisi pozisyonları için kapılarını açacak. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için başvurular hızla devam ediyor.

İşe alınacak bilişim personeli pozisyonları arasında Java Kurumsal Mimar, Kıdemli Bilgi Güvenliği, Kıdemli Sistem Uzmanı, Sistem Uzmanı-I, Sistem Uzmanı-II, 6 Sistem Uzmanı-III, Kıdemli Java Yazılım Uzmanı, Veri Tabanı Yöneticisi, Sistem Uzmanı Devops Uzmanı, Java Yazılım Geliştirme Uzmanı, .NET Yazılım Geliştirme Uzmanı gibi kariyer fırsatları yer alıyor. A, B ve C gruplarına yapılan alımlarda ise ücretlendirme, sözleşmenin katlarına göre belirleniyor.

Başvurular, 4 Kasım ile 19 Kasım tarihleri arasında online olarak kabul edilecek. Başvuruların E-devlet üzerinden yapıldığı bu süreçte, adayların şahsi veya posta yoluyla başvuru yapmaları geçerli değil. Çalışma Bakanlığı'nın resmi web sitesi üzerinden detaylı başvuru şartlarına ulaşılabilir. Bu önemli fırsatları kaçırmamak adına adaylar, başvuru tarihlerini dikkatlice takip etmeli ve gerekliliklere uygun bir şekilde başvurularını gerçekleştirmelidirler.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bilim personeli ve BEKÇİ alımları, ülkemizin genç yeteneklere ve güvenlik güçlerine yönelik önemli bir istihdam kapısını aralıyor. Yüksek talep gören bilişim pozisyonları ve geniş yaş aralığıyla yapılan BEKÇİ alımları, çeşitli meslek gruplarına hitap ederek farklı yeteneklere sahip bireylere kariyer fırsatları sunuyor. Başvuru sürecinin hassasiyeti ve detayları, adayların geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR