Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşları Yükselecek ve Emekliye 90 Bin TL Ödenecek

Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşları Yükselecek ve Emekliye 90 Bin TL Ödenecek

Resmi Gazetede Açıklandı! Emekli Maaşları Yükselecek ve Emekliye 90 Bin TL Ödenecek
Yayın Tarihi: 28.09.2023 20:00:00

Emekli maaşı alan vatandaşlar için sevindirici bir haber var! Nakit ihtiyacı olan emekliler, yeni bir kredi fırsatı ile karşı karşıya. Kamu bankaları aracılığıyla emekli maaşı alanlar, kimlik belgesi sunduktan sonra gelir belgesi sunmadan 90.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirler. Bu kredi paketi, ödemelerde 3 ay erteleme imkanı sunarak finansal ihtiyaçları karşılamak isteyen emeklilere büyük bir kolaylık sağlıyor.

Emekli maaşı hesabınızı Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank üzerinden alıyorsanız, kimlik belgenizle birlikte gelir belgesi sunmadan bu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. Bu devlet destekli kredi paketi, 24 ay vadeli olarak sunuluyor ve ekim ayının sonuna kadar başvuru yapabilirsiniz.

Emekliler, başvurularını emekli maaş hesapları üzerinden gerçekleştirerek düşük faiz oranlarıyla kredi alabilir ve ödemelerde 90 gün erteleme fırsatından yararlanabilirler. Ayrıca, bu kampanya kapsamında diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak için de 90.000 TL'ye kadar kredi alabilirler.

Başvurularını yaparak hızlıca onay alabilir ve en yakın banka şubesine giderek kimlik belgeleri ile ne kadar kredi alabileceklerini öğrenebilirler. Başvurunun ardından onaylanan krediyi hesaplarına hızlıca aktarabilirler. 90.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen emekliler, 5 dakika içinde kredi onayı alabilirler ve ihtiyaçlarını karşılayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR