Resmi Gazetede Açıklandı! Emekliye "Ek Ödeme" 20 bin TL ve Artı 5000 TL olacak

Resmi Gazetede Açıklandı! Emekliye "Ek Ödeme" 20 bin TL ve Artı 5000 TL olacak

Resmi Gazetede Açıklandı! Emekliye "Ek Ödeme" 20 bin TL ve Artı 5000 TL olacak
Yayın Tarihi: 21.09.2023 22:08:00

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından düzenlenen yeni kredi kampanyası, emekli maaşını bu bankalardan alan vatandaşlara hızlı bir şekilde nakit kredi ödemesi sunuyor. Resmi Gazete üzerinden duyurulan bu kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan bireyler, düşük faiz oranlarıyla 20.000 TL'ye kadar kredi alabilecekler.

Daha önceki duyurularda belirtildiği gibi, bu bankalardan kredi kullanarak düzenli ödemeler yapan bireyler, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından ekonomik sıkıntı yaşadıklarında devlet destekli acil destek kredisine başvurabilecekler. Emekli maaşını bu bankalardan alanlar, başvurduktan sonra uygun kredi notlarına sahipse ayrıca borç kapatma kredisi de kullanabilirler.

Başvuru İşlemleri: Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, öncelikle emekli maaşlarını bu bankalar üzerinden almaları gerekmektedir. Başvurularını en yakın banka şubelerinden gerçekleştirebilirler ve onaylanan krediyi hemen şubeden alabilirler. 36 ay vadeli düşük faizli krediyi hesaplarına aktarabilirler.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank şubelerine gidemeyen emekliler, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 7/24 başvuruda bulunabilirler. Bu kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere aynı gün içinde ödeme yapılırken, ayrıca bankadan emekli maaşı alan vatandaşlara 5000 TL'ye kadar emekli promosyonu da sunulmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR