Resmi gazetede açıklandı: TC vatandaşlarına 7500 TL ödeme...

Resmi gazetede açıklandı: TC vatandaşlarına 7500 TL ödeme...

Resmi gazetede açıklandı: TC vatandaşlarına 7500 TL ödeme...
Yayın Tarihi: 3.08.2023 10:10:00

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi konusunda müşterilerine hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için özel olarak oluşturulan kampanya ile 3 ay ertelemeli olarak 36 ay vade ile 7.500 TL'ye kadar kredi verilecektir. Bu fırsat sayesinde vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekler.

Kampanya kapsamında, gelir belgesi şartı aranmadan kredi başvuruları alınmaktadır. Bu da müşterilere ekstra kolaylık sağlamaktadır. Emekli vatandaşlar da özel avantajlardan yararlanacak ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar, düşük kredi puanına sahip olsalar bile 36 ay vade ve yüksek limitli kredi alabilecekler. Ayrıca dileyen müşteriler, kredi ile diğer bankalardaki borçlarını kapatabilecekler.

Kredi başvurusu için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi veya mobil uygulaması kullanılabilmektedir. Bankanın müşterileri, kredi başvurularını rahatlıkla tamamlayabilirler. Kredi başvurusu esnasında gelir belgesi talep edilmeyeceğinden, işlemler hızlı bir şekilde sonuçlanmaktadır.

Ayrıca, sigortalı olarak çalışan vatandaşlar da kredi başvurularını bankanın internet şubesinden veya şubeler üzerinden kolayca gerçekleştirebilirler. Mobil uygulama ile hesaplara erişim sağlamak mümkün olduğundan, müşteriler anında kredi kampanyasından yararlanabilirler.

Ziraat Bankası, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir banka olarak hizmet vermektedir. Kamu bankaları arasında önemli bir konumda olan Ziraat Bankası, finansal desteği geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflemektedir. Bu nedenle, kampanya kapsamında düşük faiz oranları ve 3 ay ertelemeli seçenekler sunmaktadır.

Kampanya ulaştığı geniş kitleler sayesinde ağustos ayı sonuna kadar devam edecektir. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, hemen bu fırsatı değerlendirerek Ziraat Bankası'ndan hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi alabilirler. Acil nakit ihtiyaçlarını çözmek isteyenler için bu kampanya büyük bir avantaj sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR